Şimdi Ara

Singapur havaalanindan Fotograf makinesi almak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Onumuzdeki ay Turkiye'ye Singapur havaalani aktarmali ucusum var. Fiyatlari kontrol ettim gayet uygun gozukuyor. Eger olursa Canon 60D ya da 7D almayi dusunuyorum Turkiye'ye girdigimde hediyelik esya'nin belli bir limiti var midir? bir yer de okumustum az once 430 Euro ya kadar elektronik esya getirebiliyor musuz. Daha once tecrubeleri olan var mi?

Simdiden cevaplariniz icin tesekkurler

• Fiyatları nereden kontrol ettin? Link verebilirmisin?
  • @troublestarter,
    Fotograf makinesi kişisel kullanım cihazlarındandır. Org. kutusu ile 2-3 tane aynı tip ve hediyelik eşya gibi düşünürseniz elbette bir sınırlama var. O zaman tüm gazeteciler her giriş çıkışta vergi verirlerdi. Rahatlıkla sokarsınız Evvelce beyan etmeninizede gerek yok. Yolcu beraberinde gelen eşya sınıfında.... hatta yanına birde boynunuza asarak iyi bir compactta getirebilirsiniz Canon G12 gibi.
    quote:

Orijinalden alıntı: troublestarter

Herkese selamlar...
    Onumuzdeki ay Turkiye'ye Singapur havaalani aktarmali ucusum var. Fiyatlari kontrol ettim gayet uygun gozukuyor. Eger olursa Canon 60D ya da 7D almayi dusunuyorum Turkiye'ye girdigimde hediyelik esya'nin belli bir limiti var midir? bir yer de okumustum az once 430 Euro ya kadar elektronik esya getirebiliyor musuz. Daha once tecrubeleri olan var mi?

Simdiden cevaplariniz icin tesekkurler

• Gecen ay Singapur havaalanindaydim. Fiyatlari Almanya ile cok benzerdi. O yüzden ben alisveris yapmadim. Ancak hersey uygun fiyatli degil. Dikkat etmeniz lazim.

Ama 7D fiyati benim sordugumda yüksekti. Ama 60D 810 eur gibi bir rakama geliyordu. Iyi fiyat.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Migrostan telefon almak?
    6 yıl önce açıldı
    Ukrayna dan Telefon Almak?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.