Bildirim
Sinemia 1 Ay Sınırsız 29 tl

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Reco.
yeni abone olacak varsa davet kodu kullanırsa 10 tl hesabına yüklenir. isteyene yardımcı olabilirim.
Ayda kaç film izlenebiliyor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
10 yillik uyesin referans muhabbetinin yasak oldugunu bilmiyormusun cidden hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
35tl gözüküyor bende?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Olumsuz eleştiri check in muhabettiyle ilgili duydum ben başka ne sıkıntısı varmış ?
yıllık üyelik alırken taksit yapacağız deyip taksit yapmamaları olayı olmuştu arkadaşta -
Yalan söyleme, ben yeni aldığım için merak ettim tekrar girdim sınırsız 37₺ . Ayda 2 dediği 29.90 iyi bak gözlerinle.
bir süredir kullanıyorum Sinemi'a aylık 3 taneyi. Sıkıntı yaşamadım hiç.
Ayda 3 tane paketi için özel salonlar (imax, dbox, vip ) ayda 1 kere kullanılıyor. Ancak burada dikkat edilmesi gereken konu o kullandığın günden 1 ay sonra diğerini kullanabilmeniz. Mesela Sinemia paketiniz 1 eylül de başladı siz özel salonu 15 eylül de kullandınız. Paketiniz 1 ekimde yenilendi ancak özel salon hakkınız 15 ekimde yenileniyor.
Bir de sınırsız paket hakkı gereksiz gibi. Hep aynı filmlere gitmeyi planlamıyorsanız. Ben 3 tane de bile film seçemiyorum bazen. -
sinemia = çakallıktır
sinemia = pişmanlıktır -
Ne demek gereksiz ?quote:
Orijinalden alıntı: KaZAaRa
bir süredir kullanıyorum Sinemi'a aylık 3 taneyi. Sıkıntı yaşamadım hiç.
Ayda 3 tane paketi için özel salonlar (imax, dbox, vip ) ayda 1 kere kullanılıyor. Ancak burada dikkat edilmesi gereken konu o kullandığın günden 1 ay sonra diğerini kullanabilmeniz. Mesela Sinemia paketiniz 1 eylül de başladı siz özel salonu 15 eylül de kullandınız. Paketiniz 1 ekimde yenilendi ancak özel salon hakkınız 15 ekimde yenileniyor.
Bir de sınırsız paket hakkı gereksiz gibi. Hep aynı filmlere gitmeyi planlamıyorsanız. Ben 3 tane de bile film seçemiyorum bazen.
yaz sezonundaydık fazla kaliteli film çıkmıyordu bundan sonra bol bol film olur
o da yassah olduquote:
Orijinalden alıntı: Reco.
Bu mesaj silindi.
hadi o yanlış yere soru sordu , sen nasıl yanlış yerdeki yanlış soruya, yanlış cevap verdin ?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-00112CF5F
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Kişiye göre değişir tabi. bana göre 30 tane gereksiz. bir sinemaya 1 ayda 30 film gelmez diye düşünüyorum. İzlenebilecek filmler de zaten çok az oluyor. -
Katiliyorum sinirsiz yanlış bir kelimequote:
Orijinalden alıntı: Guest-00112CF5F
Bu mesaj silindi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

hadi o yanlış yere soru sordu , sen nasıl yanlış yerdeki yanlış soruya, yanlış cevap verdin ?
![]() |
Benzer içerikler
- kim gb ister puan hilesi
- ccleaner pro key
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- qnb maaş kampanyası
- migros 1 alana 1 bedava hangi ürünler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X