Şimdi Ara

sinemada arkalardan bilet almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arka taraflardan izlemek hoşuma gidiyor, mesela en arkanın 3 önü gibi falan. Ama arkalardan bilet ver deyince ister istemez bilet kesen elemanın kafası yiyişcek mi lan oluyor. Yakın bir zamanda kız arkadaşla gidebilirim ama ne desemde arkadan bilet alsam.

Ön taraflardan izleyemiyorum, gözlerde sıkıntı var biraz.

• bileti önceden al ya da tek başına al bu kadar sıkıntıya gireceksen. kaldı ki salon çoğu zaman tam dolmaz. film başlayınca istediğin yere geç.
  • Kimse bir şey diyemez sıkıntı yapma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi para verip alıyosun işte bu kadar ince düşünme.

• istedigin yerden alirsin neyi dert ediyosun

• Ön taraftan almak saçmalık zaten gözlerim şaşı oluyor birkere yer olmadığı için öne oturdum film arasında çıkmıştım hep arkadan bilet alırım kimsede birşey diyemez
  • hocam parayı veren sensin istediğin yerden alırsın. büyütülecek bir şey yok. İstediğin yeri söyle ve al Vermezse patlat kafasına bir tane
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • önden filmmi izlenir zaten.en güzeli en arkanın 3-4 sıra önüdür.en arkada güzel aslında ama yiyişenler falan olur dikkat dağılır
  • Eczaneden prezervatif almak gibi bir durum bu beyler, öyle özgüven patlaması yaşamayın klavyede hemen. öyle kolay değil
  • 2 tane arkadan verirmisin de

• arkadan bilet istiyosun başka birşey istemiyorsun sonuçta sıkıntı yapacak bi durum yok rahatına bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.