Şimdi Ara

SİNEMA TV 'den sonra D-SMART tan memnun olan varmı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Fish-Birds

quote:

Orijinalden alıntı: INVESTGN DISCOVERY

quote:

Orijinalden alıntı: Fish-Birds

quote:

Orijinalden alıntı: INVESTGN DISCOVERY

Filmler kaliteli değil,bizim için belgesel önemli.

hocam zaten bi onu izliyoz 56 dan başlıyor benim kanallar :))))))))

Bende 1.sıralamadan aşağı doğru sıraladım belgesel kanallarını :)

aynısı aynısı :) sizin kumandayı belgeselciler kullanırken zorlanmaz :)
    saygılar..

Aynen hocam özellikle babam rahat kullanabilsin diye yaptım iyi forumlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sinema TV kanalları zaten D-Smart'ın değildi ki. Sözleşme ile yayınlıyorlardı. Sözleşmesi bitince de yenilemediler. Ne Sinema TV 'lerde ne de alternatif paltformun sinema kanallarında içerik çok iyi değil. D-Smart kendi kanallarını kurdu fakat içerik kalitesi henüz iyi değil. Yeni kanal olduğu için biraz zaman vermek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enerji78

Sinema TV kanalları zaten D-Smart'ın değildi ki. Sözleşme ile yayınlıyorlardı. Sözleşmesi bitince de yenilemediler. Ne Sinema TV 'lerde ne de alternatif paltformun sinema kanallarında içerik çok iyi değil. D-Smart kendi kanallarını kurdu fakat içerik kalitesi henüz iyi değil. Yeni kanal olduğu için biraz zaman vermek lazım.

Kanalların toparlanmasını sabırla bekliyorum, agarlık belgesel seyrediyorum ama, adam gibi bir kac film de seyretmek istemiyor degil insan.

En buyuk sorun sd ve hd kanal uyeliklerinde oluyor, aynı filmi iki yayında da verdiklerinden, hd uyeler 3 kanalda birden aynı filmi seyrediyor oluyoruz.
  • Yeni gelen sinema kanalları çok iyimi olmayabilir ama sinema tv kanalları varken belki haftada bir film izlerken şimdi her akşam bir kanalda adam gibi izlenebilcek bir film bulabiliyorum ki zaten bu bana yeterli.

SinemaTV madem kullanıcılarını çok düşünüyordu biz dsmart kullanıcılarının sesini duymayıp yıllarca action ve aşk kanallarından neden mahrum bıraktı? Yeni kurulan action kanalının taraftarları da eminim bu soruyu soruyorlardır.

Ayrıca yukarıda bir arkadaşın değindiği gibi yıllardır SinemaTV bir epg işini halledemedi ayıptır ya teknoloji çağındayız.

Dsmart izleyicilerini düşünen sinematv kanalları madem okadar düşünüyorlar dsmart abonelerine 1 yıl web/android/tablet ten bedava versinler sonra 3-5 TL yapsınlar nekadar bizi sevdiklerini anlayım.
  • Moviesmart premimum da 15şubat 00:45te sansür ne kadar olucak bakalım
     SİNEMA TV 'den sonra D-SMART tan memnun olan varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuanda dsmart ı tercih sebebi yapan Fx, FoxCrime, FoxLife, Discovery HDShowcase, Science HD ve Discovery World kanalları en azından benim için öyle. Onun haricinde ne sinema kanallarından nede dizi kanallarından bir cacık olmaz. Digiturk sinema dizi ve belgeselde çok daha ilerde. Adamlar oscarlık filimler için ayrıca MovieMax Oscar HD adında özel kanal açtılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TV2 de bile daha güzel filmler var.

• Yılbaşında itibaren yayına geçen film kanalları çok vasat. Ben neredeyse 5 yıllık üyeyim bu kadar kötü bir yayın görmedim. Son yıllardaki tüm filmleri tekrar tekrar yayınlıyorlar. Tek tük yeni film var. Çoğuda kiloyla satılan filmler maalesef..
    sinema tv kanalını çok ararız. Tek tesellimiz belgesel kanallar.
    Umarım düzelir yoksa çok abone kaybederler gibi geliyor bana.....
  • bu ay taahhütüm bitiyor bir daha bulaşmam bunlara. üstüne koyacakları yerde daha kötü yaptılar kendileri kaybeder.
  • ahwet79 kullanıcısına yanıt
    ben o filmi SKY İTALİA platforumdan PRİMA FİLA kanalından izlemiştim hemde sansür bile yoktu
    adamlar aşmışlar ya hem para veripte hemde sansürlüyorlar ya kalitesi düşüyor cidden filmin
  • quote:

Orijinalden alıntı: fredydexter

ben o filmi SKY İTALİA platforumdan PRİMA FİLA kanalından izlemiştim hemde sansür bile yoktu
    adamlar aşmışlar ya hem para veripte hemde sansürlüyorlar ya kalitesi düşüyor cidden filmin

Ben o filmi internette izlemiştim 00;45te dsmart nasıl vericek diye izledim evet kızın kolunu kesmesi falan kanlı sahnelerde mozaik buğulanma falan yoktu ama dahada vahimi makaslamışlardı bir çok sahneyi ve makaslamalrı o kadar fazlaydı ki bariz belli oluyordu bi mevzu tam bitmeden başka sahneye atlıyordu
    Özetle dsmart filmi p.ç ettigibime geldi izleyen arkadaşlarda varsa bilgilerini paylaşırsa seviniriz

• quote:

Orijinalden alıntı: ahwet79

quote:

Ben o filmi internette izlemiştim 00;45te dsmart nasıl vericek diye izledim evet kızın kolunu kesmesi falan kanlı sahnelerde mozaik buğulanma falan yoktu ama dahada vahimi makaslamışlardı bir çok sahneyi ve makaslamalrı o kadar fazlaydı ki bariz belli oluyordu bi mevzu tam bitmeden başka sahneye atlıyordu
    Özetle dsmart filmi p.ç ettigibime geldi izleyen arkadaşlarda varsa bilgilerini paylaşırsa seviniriz

dsmarta niye .ok atıyosunuz.
    rtük le alakalı.
    dsmartın işine gelir sansürsüz vermek.
    hiç uğraşmadan direkt verirler yayına.

• vallah üstad ben d-smart üyesi degilim ama şunu söylim vizyondaki filmler vizyondan çıktıgı gün skyitalia izliyebiliyorsun bizim platforumlar neredeyse 1 seneyi buluyorr filmi kanala koymak için bende dıgıtürk üyesiytim 4 sene önce iptal edirtim iyikide edirmişim üstad smartspor amerikan güreşlerini veriyor ama
    nedense Önemli maçlarıda vermiyor SUMMERSLAM..HELLCELL..ROYAL.RUMBLE.WRESTLEMANİA..GİBİ yayınlarda vermesi lazım benim bildigim
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

quote:

rtük le alakalı.

D-Smart'ın gece yarısında bile yayınladığı filmlerin kesme nedeni olarak Rütük kararları olduğunu gerçekten inanıyor musunuz?

Saat:23:30 a kadar olan filmleri Digitürk'te kesiyor.Eskiden çalıştığım sinema yayınladığımız Lincoln Vampir Avcısı filmini +13 olarak yayınladık ki Digitürk bu filmi saat:21:00'da ilk gösterimini yaptığı için +7 izleyicisine hitap edecek şekilde rütükün almış olduğu karalar doğrultusunda sansürledi.Sansür rahatsız etti mi?Evet etti.

Ama,saat:00:00'dan sonra yayınladığı korku filmlerinde sansür uygılamıyorlar.Son Durak 5,birkaç ay sonra D-Smartta izleyeceğiniz Resident Evil 5,Karanlıklar Ülkesi 4 filmlerini hem sinemada hem de Digitürk'te seyrettim.Sinemada +15 - +13 Ailesiyle Seyredebilir sansürlü olarak vizyona giren bu 3 filmi Digitürk tek bir karesinde kesme yapmadan yayımladı.Keza,Digitürk Sony ile anlaşması bitmeseydi Evil Dead filmi kesme yapılmadan yayınlanırdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

quote:

rtük le alakalı.

Fx walking dead ile sansürsüz kafa koparıp göz çıkarırken dsmart filmlerin ağzına sıçıyorsa yazarım arkadaş dsmarta ok atmıcamda dijitürke mi mesaj atıcam para verip izliyor bu millet 00:45te neyin sansürü neyin kafası bu sizde oku devamlı rtüke atıyorsunuz o zaman gidicek dsmart rtük ile anlaşıcak dijitürk nasıl veriyorsa oda o şekilde yayınlasın dijitürkte hiç sansür yoktur diye bir iddiam yok tabi
    Ben dsmarta para veriyorum filmleri makaslasında versin diye para vermiyorum kadın kolunu kopartıyor sansür mozaik yok ama nedendir bir sürü yere makas vuruyo kendi sinema kanalını açıcaksan biraz daha rahat yayın yapmak için git hotbirdten falan tp kirala birşeyler yap fx nasıl yapıyorsa sende koştur yap izleyicilerin parasının hakkını ver
    Hee rtük var onun işi var derseniz vizyon filmlerini makaslı sansürlü türk filmlerini bippli sessiz seyretmeye mahkummuyuz 00:00den sonra erotik yayın yapan iki kanalı var dsmartın ama filmlerinde makaslama var ben hakkımı helal etmiyorum
    Rtük var diyip kimse kenara çekilemez herşeyin bir çözümü var

• Sinema Tv'ler biraz daha iyiydi bence aşk ve aksiyon kanalları özellikle ama bunlar Dsmarta bir türlü gelmedi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.