Şimdi Ara

SİNEMA TV AKSİYON VE AŞK NEREDE ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dsmart İnternet sayfasında bir ara "Sinema TV Aksiyon" ve "Sinema TV Aşk" kanallarının da olduğu ek paketler görür gibi olmuştum ama öyle birşey çıkmadı.

Sinema Tv'de bu kanallar var acaba Dsmart'a ne zaman gelir? gelecek mi ? bilen var mı?

SONUÇ

Şu an için ne zaman geleceği meçhul ama "biss key"lerini google amca vasıtasıyla bulup receivera girirsek canlı-kanlı izleyebilirmişiz!
    Ama benim gibi Dsmart receivere olanlar ağzını yalayacak biraz daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jidame -- 7 Mayıs 2013; 18:59:37 >

• Bende merak ediyorum. Hatta gelecek deniyor, ama resmi ağızdan değil maalesef. Forumlarda bizim gibi üyelerin söyledikleri şey bunlar. Geleceğini pek sanmıyorum ama umarım gelir.
  • Belirtilen kanallar şuan teledünya platformuna aktarılıyor. Ah keşke dsmart tada olsa. aslında eklenmesi çok basit nds ile şifreleyip verecek üyelerine. Ama nedense bu bir türlü gerçekleşmiyor. Özellikle aksiyon kanalı çok güzel flimler veriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • D-Smart yeni kanal getireceğine önce modüllü abonelerin sorununu çözsün. Modüllü üyelerde Fox Crime HD, FX Hd, Sinegold2 HD, NBA HD gibi bir sürü HD kanal açılmıyor. Frekans fec değeri ile oynayarak; standart dışı hd yayın yaparak aboneliğimizi zehir etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

D-Smart yeni kanal getireceğine önce modüllü abonelerin sorununu çözsün. Modüllü üyelerde Fox Crime HD, FX Hd, Sinegold2 HD, NBA HD gibi bir sürü HD kanal açılmıyor. Frekans fec değeri ile oynayarak; standart dışı hd yayın yaparak aboneliğimizi zehir etti.

Frekansın kapasitesi artırmak için yapılan birşey bu. Sizin modüllü cihazınız Fec değerini değiştiremiyor veya sorun yaşıyorsa Ds burada o cihazlar için ayrı bir çözüm bulmak zorunda değil. Ama bu kadar sorun yaşıyan olduğu için mecbur 10970 in fec ini düşürdüler. Bu standart dışı bir yayın değil yani 5/6 lık bir fec değeriyle de HD yayın yapılabilir.
  • quote:

D-Smart yeni kanal getireceğine önce modüllü abonelerin sorununu çözsün. Modüllü üyelerde Fox Crime HD, FX Hd, Sinegold2 HD, NBA HD gibi bir sürü HD kanal açılmıyor. Frekans fec değeri ile oynayarak; standart dışı hd yayın yaparak aboneliğimizi zehir etti.

sinema tv lerin olduğu frekansta bozuk bazı tv lerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk61

quote:

Frekansın kapasitesi artırmak için yapılan birşey bu. Sizin modüllü cihazınız Fec değerini değiştiremiyor veya sorun yaşıyorsa Ds burada o cihazlar için ayrı bir çözüm bulmak zorunda değil. Ama bu kadar sorun yaşıyan olduğu için mecbur 10970 in fec ini düşürdüler. Bu standart dışı bir yayın değil yani 5/6 lık bir fec değeriyle de HD yayın yapılabilir.

Neye göre standart dışı değil?

D-Smart çalışanı mısınız? Merak ettiğimden soruyorum. Bunu bu şekilde kesin olarak iddia etmek sıradan bir kullanıcının işi olamaz. Hele Vu+, Kathrein gibi kalburüstü ve de Avrupa'da yayın yapan bütün sd-hd kanalları açabilip de d-smart yayınına gelince açamıyorsa d-smart standart dışı demek doğru olandır.

D-Smart çözüm bulmak zorunda değil diyorsunuz. Bu modüllü abonelikleri sattıklarına göre çözüm bulmak zorundalar, d-smarta ödemeyi çakıl taşı ile yapmıyoruz. Herkes gibi parasını ödüyoruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Film Bitmez ( Show Tv )
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

sinema tv lerin olduğu frekansta bozuk bazı tv lerde.

Doğru söylüyorsunuz. Sinema TV'de frekansın tamamen kaybolması sorunu var. Atlanta receiverda da aynı sorun bir versiyonunda görülmekte. Sıkıntı nedir bilmiyorum ama Panasonic TV'lerde de o frekans sorunlu.
  • ben kendi yorumumu diyorum çalışan falan değilim. Çözüm için zaten fec değeri dusuruldu bi frekansın. Ama avrupadaki fec degeri 5/6 olan frekansı açan alıcılar neden Ds inkini açamaz ilginç olan bu. Çogu kullanıcı fec degerini değiştiremdgi için sorun yaşıyor zaten. Oflaz grubunun frekansını da uzun suredir bazı modullu uyeler izleyemiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar...ülkemizde şifreli yayın paketi sinema tv aşk ve sinema tv aksiyon özel filim kanalları teledünya ve tivibu şebekelerinin üzerinden yayın yapıyorlar...digitürk ve d-smart şebekelerine henüz teşrif etmiyorlar...dikkatinizi çekerim...bilgilerinize sunarım...
  • Keyleri googlede araştırın şuan kanallar açık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Keyleri googlede araştırın şuan kanallar açık.

NASIL YANİ ANLAMADIM BEN @Lene
  • quote:

Orijinalden alıntı: jidame

quote:

Yani diyor ki NTV Spor, NTV gibi biss şifre ile yayın yapıyor; biss şifre ile bu kanalları açabilen bir receiverınız varsa bu kanalları da izlersiniz.
  • quote:

quote:

quote:

Yani diyor ki NTV Spor, NTV gibi biss şifre ile yayın yapıyor; biss şifre ile bu kanalları açabilen bir receiverınız varsa bu kanalları da izlersiniz.

peki bu şifreler devamlı olarak değişmiyor mu abi?

• quote:

quote:

Malum bu kanallar Türksatta Biss şifreleme sistemi. İle yayın yapıyor. Ve bazen şifreler nete sızdırılıyor. Bizde bunları bularak. Biss özellikli recerver cihazlarımıza kodlayarak izliyoruz. Şuan izlediğim gibi sizlerde bu özelliklte cihazlarınız varsa google amcamızdan araştırarak kodları alıp izleyebilirsiniz. ( yasak olmasa burdan paylaşır o ayrı )maaleselef forumlarda özgürce paylaşamıyoruz yoksa herkesin izlemesini isterim. Özellikle Aksiyon HD harika.

• quote:

quote:

quote:

quote:

peki bu şifreler devamlı olarak değişmiyor mu abi?

Maalesef belli bi süresi yok. Gittiği yere kadar izleriz ( tahmıni iki gün diyorum)

• @Lene
    2013 senesinde hala Google amcadan faydalanamayan insanların olması ilginç,kanal keylerini hemen bulup yazdım pırıl pırıl izlemeye devam
  • dsmartın kendi verdiği HD cihaz da bu özellik yoktur sanırım????
  • quote:

Orijinalden alıntı: Focuser

@Lene
    2013 senesinde hala Google amcadan faydalanamayan insanların olması ilginç,kanal keylerini hemen bulup yazdım pırıl pırıl izlemeye devam

Öğrenecekler zamanla / iyi seyirler

• burada bir şeyler öğrenmeye çalışıyoruz yüzbaşım :))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.