Şimdi Ara

Sinema televizyon ve RTS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki bölüm arasındaki fark nedir tercih yapıcam yapamıyorum aydınlatır mısınz lütfen

• Hangi üni düşünüyorsun sinema televizyon da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  • +++++++++++++++++++
  • Hangi üniyi düşündüğünü söylememişsin ki ama... Ben rtsyi biliyorum diğeriyle farkı nedir bilemiyorum. Ancak şukadarını söyliyim iyi bir okulda okuyacaksan sözelin tıpı gibi olur derim. Tabi birde çok çalışcaksan. Çalışmayana çok ekmek yok medyada fakast çok çalışırsan bir ömür rahat edersin. Eğer üniden çıktıktan sonra devlete gircem diyorsam matın olmalı ama unutma.
  • Dostum fazla bi fark yok bu ikisi arasında radyolu olan birazdaha teknik bilgi veriyor diğeri güzel sanatlardaki zaten 3-4 üniversitede var devlet olarak.Bende sözelciyim çok ama çok araştırdım bu rts yi ama dostum 1 tane bile güzel yorum alamadım.Üniversite hayatı yaşamayacaksın diyorlar eğer okuyacaksan üniversitede staj yapacaksınki üniversite bittiği zaman 700-1000 arası iş bulabil ki bu para en fazla 1500 e çıkar diyolar o parayıda çok iyiysen verirler ve çok çalışırsın diyolar.Dostum eğer paran yoksa ve çevrendede büyük tanıdıkların yoksa fazla ilerleyemessin.Ha okumak için okunur o ayrı
  • Arkadaşlar büyük ihtimal akdeniz üniversitesi gelicek izmir tam bursta yazmayı düşünüyorumda sınıfta kalınca bursu kesiyorlar o yüzden düşünmüyorum bende doğru düzgün bir yorum bulamadım cok istiyordum hevesim kırıldı gerçekten böyleyse iş imkanı yazmayacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev sinema sistemi
    13 yıl önce açıldı
    Tv Plus ve Televizyon
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim her söylenene inanma benim Rts okuyan arkadaşlarım var 2. sınıfta 1000 tl maaş alanı biliyorum. Yani çalışınca oluyor. İleride çok çok yükselirsen tahmin edemeyeceğin yerlere gelirsin. Üniversite hayatında olur hemde rts gibi bir bölümde süper olur. Fakat yinede çok çalışmalısın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.