Şimdi Ara

.....Sinema Severler Buraya Bakın.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar vaktinizi alıyorum ama kendimce bir liste yaptım. Bu liste izlemediğim sürekli gözüme çarpan,önerilen,merak ettiğim filmler. Puanına aldandığımda oluyor. Aşağıdaki filmlerden izlediğiniz varmı önerirmisiniz, görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.Zamanımın boşa gitmesini istemem.. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:: Death ::. -- 23 Aralık 2012; 3:21:46 >

• sen önce bu filmi izle

sonra bunu da izlersin tabii

hepsi güzel film aslında tek tek izle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

sen önce bu filmi izle

sonra bunu da izlersin tabii

hepsi güzel film aslında tek tek izle

Onay veriyorsun yani hocam pekala

• Grapes of Wrath,A Clockwork Orange,12 Angry Men,L.A Condidential filmleri klasikleşmiş filmlerdir ilk önce bunları izlemenizi öneririm.Diğer paylaştığınız filmler ise oldukça başarılı filmler.Zevkler tartışılmaz tabi ama bu filmler içinde bende hayal kırıklığı yaratan film No Country For Old men filmidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alberto Ascari

Grapes of Wrath,A Clockwork Orange,12 Angry Men,L.A Condidential filmleri klasikleşmiş filmlerdir ilk önce bunları izlemenizi öneririm.Diğer paylaştığınız filmler ise oldukça başarılı filmler.Zevkler tartışılmaz tabi ama bu filmler içinde bende hayal kırıklığı yaratan film No Country For Old men filmidir.

Görüşleriniz için teşekkür ederim.
  • The Grapes of Wrath harikadır, herkesin izlemesi gerekir. El laberinto del fauno da öncelik vermen gereken filmlerden. Mr. Nobody yerine daha anlamlı olan Przypadek (1981) filmini öneririm, nasıl olsa (ç)alıntı film. Cinderella Man bence basit drama ama seveni de çok görüldüğü üzre.
  • Gazap Üzümleri ve 12 Kızgın adamın siyah beyaz olması direncini kırmasın listedeki filmlerin hepsi güzel ve bunlara ek olarak listede olmayan 7. mühür ü tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Listedeki favorim filmim Pan's Labyrinth. Hatta en sevdiğim ilk 5 içerisinde yer alıyor:) A Clockwork Orange harikadır, kesinlikle izlemelisin. Aslında listendeki çoğu film izlenmesi gereken filmler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:: Death ::.

quote:

Orijinalden alıntı: Alberto Ascari

Grapes of Wrath,A Clockwork Orange,12 Angry Men,L.A Condidential filmleri klasikleşmiş filmlerdir ilk önce bunları izlemenizi öneririm.Diğer paylaştığınız filmler ise oldukça başarılı filmler.Zevkler tartışılmaz tabi ama bu filmler içinde bende hayal kırıklığı yaratan film No Country For Old men filmidir.

Görüşleriniz için teşekkür ederim.

Rica ederim hocam,iyi seyirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meursault.

The Grapes of Wrath harikadır, herkesin izlemesi gerekir. El laberinto del fauno da öncelik vermen gereken filmlerden. Mr. Nobody yerine daha anlamlı olan Przypadek (1981) filmini öneririm, nasıl olsa (ç)alıntı film. Cinderella Man bence basit drama ama seveni de çok görüldüğü üzre.
    Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:: Death ::. -- 22 Aralık 2012; 16:34:19 >
  • king's speech tavsiye ederim
  • 12 Angry Men, A Clockwork Orange, Mr. Nobody, Little Miss Sunshine, The Notebook ve L.A. Confidential kesinlikle önerebilirim. Diğer filmleri de izledim ancak zevkini tam olarak bilmiyorum.
  • Gece indirmeye başlıyorum
  • "Gangs of Newyork" olağanüstü bir filmdir.Kesinlikle izlemelisin...
  • Carlito's way De palma'nın en iyi filmi bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 Angry Men izle derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaçı hariç hepsini izledim, bir tek Mr.Nobody karışık ve sıkıcı gelmişti, Onun haricinde ki öncelikle tavsiyem 12 Kızgın Adam ve Gazap üzümleri olurdu, Kralın konuşması da gayet iyidir, diğer filmleri de sıkılmadan keyifle izleyebilirsin,

İyi seyirler,
  • The Grapes of Wrath
    12 Angry Man
    Pan's Labyrinth
    There Will Be Blood
    A Clockwork Orange

Öncelikli olarak önerdiklerim.

Hepsi çok iyidir.
  • 2 film haric gerisi mukemmel...
  • 12 Angry Men
    There Will Be Blood
    LA Confidential
    Little Miss Sunshine
    Pan's Labyrinth

bu filmler harikadır.
    listeden Warrior filmi bana biraz basit gelmişti, diğer filmler kadar harika değildir, ama yine de izle istersen.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.