40 yaşlarında lise öğretmenini bir gün votka karşılığı şiir okuyan dilenci adam yardım vakfına yönlendirir. O günden sonra hayatı değişir. Her akşam evlilik yıl dönümünü kutlar.
Comedy - Drama
PHİLANTHROPY (2002)
@deadsnow32
doğru
Adamımız arabasıyla giderken bir kaza yapar. Çarpıştığı arabanın sürücüsü kadındır ve ağır yaralanmıştır, hemen kadını hastaneye götürür. Kadın hafızasını kaybetmiştir...
DRAM-SUÇ
quote:
Orijinalden alıntı: deadsnow32
Adamımız arabasıyla giderken bir kaza yapar. Çarpıştığı arabanın sürücüsü kadındır ve ağır yaralanmıştır, hemen kadını hastaneye götürür. Kadın hafızasını kaybetmiştir...
DRAM-SUÇ
quote:
Orijinalden alıntı: last_uk
quote:
DRAM-SUÇ
ne yazık ki yanlış cevap
quote:
DRAM-SUÇ
?
quote:
Orijinalden alıntı: elzemsin
quote:
DRAM-SUÇ
?
Doğru cevap
Akademik kariyerinde en üst seviyede olan kahramanımız ne yazık ki özel hayatında aynı başarıyı yakalayamamıştır. Mutsuz bir evliliği vardır. Bir gece tartışma esnasında sinirine hakim olamaz ve eşini öldürür. Ortalıkta bir delil bırakmadan cesetten kurtulur ama bilmediği bir şey vardır. Yan komşusu cinayete tanık olmuştur.
Adventure - Family - Mystery
quote:
Akademik kariyerinde en üst seviyede olan kahramanımız ne yazık ki özel hayatında aynı başarıyı yakalayamamıştır. Mutsuz bir evliliği vardır. Bir gece tartışma esnasında sinirine hakim olamaz ve eşini öldürür. Ortalıkta bir delil bırakmadan cesetten kurtulur ama bilmediği bir şey vardır. Yan komşusu cinayete tanık olmuştur.
Adventure - Family - Mystery
Clubhouse Detectives
Delicesine hayranı olduğu aktörle kendini sürekli aksiyon içinde hayal etmek artık onun için bir takıntıdır. İşin kötüsü bunlar gündüz rüyalarıdır. Okulda da sürekli başı belada olan kahramanımız kendini savunmayı öğrenir.
Action Adventure
quote:
Orijinalden alıntı: obili
Delicesine hayranı olduğu aktörle kendini sürekli aksiyon içinde hayal etmek artık onun için bir takıntıdır. İşin kötüsü bunlar gündüz rüyalarıdır. Okulda da sürekli başı belada olan kahramanımız kendini savunmayı öğrenir.
Action Adventure
quote:
Orijinalden alıntı: X@ndeR
quote:
Orijinalden alıntı: obili
Action Adventure
tebrikler...
Kolay olsun. Vampirimiz bir cadı tarafından lanetlenir ve uzun süre toprak altında kalır.Ama birgün kazı çalışması sonucu tabutundan çıkar kendisini lanetleyen cadıdan intikam almaya karar verir. Komedi, Fantastik
quote:
Orijinalden alıntı: X@ndeR
Kolay olsun. Vampirimiz bir cadı tarafından lanetlenir ve uzun süre toprak altında kalır.Ama birgün kazı çalışması sonucu tabutundan çıkar kendisini lanetleyen cadıdan intikam almaya karar verir. Komedi, Fantastik
NE GICIK BİR FİLDİ LA 40 DK ZOR DAYANDIM
@Black Raven
Şu listeye bi güncelleme çekme zamanı gelmedi mi? Benim ordinasyüs falan olmuş olmam lazım
quote:
@Black Raven
Şu listeye bi güncelleme çekme zamanı gelmedi mi? Benim ordinasyüs falan olmuş olmam lazım
ÖZÜR DİLERİM DÜN AKŞAM AKLIMDAYDI BUGÜN UNUTTUM HEMEN AYARLIYORUM
vay ordinaryüs olmuşum black'de en büyük rakibim akademik anlamda
şaka bi yana, black sorunu bekliyoruz maaile..
kahramanımız bir felaketi görüyor , aslında bu felaketi durdurabilecek kişidir kendisi . sonra polis ve bu felaketi yapan kötü adamlarımız bunun peşine düşüyor ama kahramanımızı hiç yakalayamıyorlar . en sonunda kahramanımız olmuş bir felaketi durduruyor. Action | Sci-Fi | Thriller