Şimdi Ara

Sinema okumadan film çekmek,senaryo yazmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sinemaya büyük ilgim var ama üniversitede farklı bir bölüm okuyorum.Aslında puanım yetiyordu sinema bölümüne ama işsiz kalmaktan korktuğum için tercih etmedim.Size sorum şu,bu bölümü okumadan da sinema alanında yapabilirmiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Türkolog_ -- 18 Aralık 2014; 4:50:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bir biriyle yakın işler olabilir gibi

• yetenek kabiliyet varsa neden olmasin

• Sanat alanında illa okullu olmaya gerek yok, insanın içinden gelen hayal dünyasına giden bir yol bu.
    Her işte olduğu gibi sinema alanında da belli başlı teknikler ve kalıplar var bunları araştırıp okuyarak kendini geliştirebilirsin ve denemeler yapabilirsin, gerisi sana kalmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reclamation

Sanat alanında illa okullu olmaya gerek yok, insanın içinden gelen hayal dünyasına giden bir yol bu.
    Her işte olduğu gibi sinema alanında da belli başlı teknikler ve kalıplar var bunları araştırıp okuyarak kendini geliştirebilirsin ve denemeler yapabilirsin, gerisi sana kalmış.

Teşekkür ederim bende böyle düşünüyorum,yine de belki bilmedigim bir şey vardır diye konu açmak istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Türkolog_

Arkadaşlar sinemaya büyük ilgim var ama üniversitede farklı bir bölüm okuyorum.Aslında puanım yetiyordu sinema bölümüne ama işsiz kalmaktan korktuğum için tercih etmedim.Size sorum şu,bu bölümü okumadan da sinema alanında iş yapabilirmiyim ?

Ben de sizinle ayni durumdayim :(

• senaryo yazmayı öğrenmek için kitaplar var. fazla pahalı olmayan bi kamerayla bi tripodla hayal gücünüz varsa güzel bir kısa film çekebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sevdiğin işi yapmak için illa onun okuluna gitmene gerek yok -bazı belirgin meslekler hariç- Aklında bu yanılgı varsa hiç başlama derim. İçinde hiçbir korkunun, endişenin olmaması gerekiyor bu işi ne kadar istediğine dair. Yoksa başarı da hayal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 18 Aralık 2014; 9:35:34 >
  • 50 ye yakin yazdigim senaryo var.Bazilari kisa film bazilari dizi.2-3 tane mesaj veren animasyonla hazirladigim kisa film var.Benim de merakim var ama kamera,cekim produksuyon isteyen isler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.