Şimdi Ara

sineklerin tanrısı nı okuduktan sonra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • twd de neden son sezonlarına doğru insanların birbirini öldürdğünü anladım. ortada vahşiliklerini sınırlayan faktörler kalmayınca medeniyet denilen şey kalmıyor. istediğiniz kadar bir uygarlık kurmaya çalışın o durumda, bozulacaktır.

böyle düşünüyorum, sizin fikirleriniz nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Glen ölüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gören herkes sövecek aman hocam :)

• Ben Simon'a üzüldüm. Melek gibi çocuktu.

• Bu tür insanları hiç sevmiyorum. Twd'i izlemeyeceğim, izlemiyorum da zaten. 2- 3 cümle daha kurardım da. Ben sınırsız çizilirdim sende 3 ay evden çıkmazdın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Bu tür insanları hiç sevmiyorum. Twd'i izlemeyeceğim, izlemiyorum da zaten. 2- 3 cümle daha kurardım da. Ben sınırsız çizilirdim sende 3 ay evden çıkmazdın.

Kusura bakma ama bende facede gezerken gördüm. 7.sezonu yayından kaldırdılar telif vs oldu izleyemedim.

• Uzun süredir ismini gördüğüm ve okunacaklar listesinde bulundurduğum bir kitaptı. Geçenlerde siparişini verdim ve bugün elime ulaştı. Şu an inanılmaz bir beklenti içerisindeyim. Umarım beklentimi karşılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de çok beklentiyle aldım 30.sayfaya kadar okudum sonra suç ve ceza yı daha çok okumak istediğim için askıya aldım onu okuyayım bari bi ara

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Ben Simon'a üzüldüm. Melek gibi çocuktu.

beni asıl üzen domuzcuğun ölümüydü. hep ezilen, hor görülen ama aralarındaki en akıllısı, tombul çocuk... lider olması gereken kişi oydu ama gerek taşralı olması, gerek fiziksel özellikleri buna izin vermiyordu. filmindeki ölüm sahnesi de kötüydü, üzücüydü.

• Dothrakiler gibi diyorsun yani.
  • mişon da ölmeyeydi eyidi.
  • Türümüz kendi başına bırakılamayacak kadar tehlikeli bir canlı.
    Mutlaka başında bir otorite bulunmalı.
    Bu otorite adaletli,vicdanlı ve iyi niyetli olursa dünya herkes için daha yaşanabilir bir yer olabilir ama bir cennet beklemeyin o imkansız en azından herkes için imkansız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.