Bildirim
sineği evcilleştirdim soruları aliyim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Benimkiler de evcil alarm kullanmiyorum 7de uyandiriyorlar beni.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hahaha :):) Hocam Bi Banyo Yap Sen Konmaz O Zman :) :) :)
veya at sinegi denk gelmiş sana istesende kurtulamıyosun kolay kolay o sinekten :)
konu -
quote:
Orijinalden alıntı: lTUBORGl
Hahaha :):) Hocam Bi Banyo Yap Sen Konmaz O Zman :) :) :)
veya at sinegi denk gelmiş sana istesende kurtulamıyosun kolay kolay o sinekten :)
konu
Karasinek -
Hergun yikanan biriyim işin gırgırındayız
takılıyorum dostum -
Sineği nasıl eğittiniz? Bende denicem :P
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samado159 -- 28 Ağustos 2013; 18:45:35 > -
quote:
Orijinalden alıntı: samado159
Sineği nasıl eğittiniz? Bende denicem :P
Kanatlarini koparrirsan emrinde askercolur ama önermiyorum vicdanimiz var cunku en iyisi .kaplumbağa terbiyecisi tablosunu incelemeni ltavsiye ederim -
Açıkcası bu konuyu gereken eğlence sayfasına açarsan daha iyi olur.Çünkü millete yardımcı olmak için konuları incelerken böyle saçma bir konuyla zaman kaybetmek milleti forumdan soğutabilir. -
sherlockun tekniğimi kullandın acil odada bir tane varda -
He hü :P bilmem
yazın sonlarına doğru bir buldumu bırakmıyor namert işi gücü bırakıp evde yastıkla sinek kovalıyordum sineğe sövüyordum falan neyse ki geberdiler
edit:raid
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X