Şimdi Ara

Sınavsız geçiş ve YGS tercih

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar meslek lisesi bilişim tekn. bölüm mezunuyum.

Tercih yaparken nereye bakıcam neye göre tercih yapıcam ? hiçbiryerde son giren öğrencinin diploma notu felan gibi birşey yazmıyor ? diploma notumuza göre mi tercih yapıcaz yoksa AOBP sayısal sözel puanlarına göremi ve hangi tablodan ?

ayrıca hem sınavsız geçiş hemde ygs puanıma göre tercih yapabılıryormuyum yoksa ikisinden birini seçmem mi gerekiyor? cevaplarsanız çok sevinirim.

• 2sinide tercih listene ekleyebiliyorsun 4yıllıklar için ygs ek puanına bakıcaklar (alanında bölüm ise)
    2yıllık için okul puanına göre alıyorlar ama okulların öncelik sırasıda var tabi ygs ek puanlı başarı sıranı söylersen bilgisayar öğretmenliği olur mu cevap veririm
  • anladığım kadarıyla hem ygsli tercihi hemde sınavsız geçiş tercihlerini aynı tercih kagıdına yapıyorum ?

YGS ek puanı hangisi oluyor (ALAN DIŞI KATEGORİSİNİN ALTINDA)

Y-YGS 1 felan yazıyor ? EK PUANLI alanda hiçbir not yok ben lys girmedim sadece ygsye girdim ?

Y-YGS1 198,699

Ham ygs puanım : 154,832

AOBP sayısal : 365,302

Orta öğretim başarı puanı : 354,163

yardımcı olursanız çok sevinirim ?

ygs tercihlerini yaptıgım alanlar hep 4 yıllık mı ? 2 yıllık ygs ile girebiliyormuyum ?

eğer öyleyse sıralamayı nasıl yapmalıyım önceliği ygs tercihlerınemı yoksa sınavsız tercihleremı vernelıyım ?

mesela Bilgisayar Programcılıgı YGS-1 220.832 demiş ben ham ygs1 e mi bakıcam ?

sorular cok bılıyorum ama cevaplayandan allah razı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byruen -- 25 Temmuz 2011; 17:47:50 >
  • ygs ek puanlı başarı sırası var sagda en üstte olması lazım
    puanınız 4 yıllık bilgisayar bölümüne yetmeyecek gibi hangi meslek çıkışlısınız ? and teknik tic vs ?
  • yha bende orası boş bende anlamadım ? Meslek lisesi çıkışlıyım endüstri meslek 4 yıllı degılde 2 yıllık ıstanbul içi bilgisayar bolumlerı tutarmı acaba ? direk geçişle veya ygs puanı ıle ? istanbul veya istanbula yakın bölgeler. :/
  • endüstri meslek liseliysen istanbul içi bilgisayar gelmesi çok zor okuldan derecen yoksa marmarada bi yere girersin eğer derslerin bıraz vasat kaldıysa iç anadolu eğer kılpayı geçtiysen hep sivasa uğurlarız
  • işte okul başarı puanımı verdım iki yıllık seçim yaparken direk geçiş için hangi puan turune göre seçim yapıcam ve tabloda nereye bakıcam ? söylermisiniz.

diplomam : 4.00

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byruen -- 25 Temmuz 2011; 18:01:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.