Şimdi Ara

Sınavlar öncesi milletin kişilik değişiyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nedir bu üniversitedeki sınavlar öncesi not canavarlığı. Milletin kişilik değişiyor. Elime gelmeyen çalışma soruları yüzünden millet trip atıyor...Üniversite diyorlar ya herkes olgun falan ya.Yalan valla... Off başlayacak bu millete .... Aslında bir bakıma iyi oluyor. Kimin ne mal olduğu anlaşılıyor...

• Birini tanımak için işte, aşta, alışverişte görüşün derlerdi. Buna yenisi eklendi: Sınav öncesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gelenekizm -- 21 Mart 2010; 0:56:04 >
  • Herkes herkesin kuyusunu kazıyor hocam olan bu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gelenekizm

Birini tanımak için işte, aşta, alışverişte görüşün derlerdi. Buna yenisi eklendi: Sınav öncesi.

Askerde anlarsınız bir de kim dost kim değil.
  • Bizde öyle birşey yok toplanıp çalışıyoruz genelde bütün işleri msnde hallediyoruz eski sorular defter fotokopileri falan mail yağıyo paso
  • Normal zamanda selam vermeyen adam işi düştü mü "Vay kardeşim nasılsın" die geliyor...
  • Benim hiç dostum yok valla. Bakalım üniversitede n'olcak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herkes kendini kurtarma çabasında, sende kendini düşünceksin artık başka yol yok,yakın olduğun arkadaşınlarınla işini hallediceksin,diğerlerine selam verip geçiceksin bukadar.
  • Bende, arkadaşlarımda hiç birimiz adam akıllı not tutmadık şimdilik.

Fotokopide o dersle alakalı işe yarar ne var ne yok topluyoz .
  • Arkadaş çevrem geniş ama benimde hiç dosrum yok herkes yalan olmuş güvenilir kimse yok artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: cefucsa

Bende, arkadaşlarımda hiç birimiz adam akıllı not tutmadık şimdilik.

Fotokopide o dersle alakalı işe yarar ne var ne yok topluyoz .

Hocam bu arada benim bölüm inşaat. Bunuda belirteyim... Dikkat et millete..
  • forever sound record.never take note.
  • katılıyorum üni. en berbat tarafı çogu kişi halen lise kafasında
  • Hep iyiliğimden kaybettim. Bugüne kadar fotokopiye giden notlarımın haddi hesabı yoktu... Kimseye bişey demedim. Arkadaştır yüz yüze bakıyoruz ayıp olmasın dedim... 1 gün excelde grafik çizip yolladığım adam ertesin gün " Gidişat iyi değil yaptığın ayıp " dedi. Üstelik soruların geleceğini bile yeni öğrenmiştim. Yazıklar olsun valla yazıklar olsun.... Benim not bulmak gibi bir sorunum yok. Not bulamama gibi bir sorunum hiç yok... Nası sinirlendim ya... Ben bu sinirle o vize haftasının içine etmessem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdr07

katılıyorum üni. en berbat tarafı çogu kişi halen lise kafasında

Bende tam tersti lisede bu konuda hiç sıkıntı çekmedim ,üniv ise tamda arkadaşın dediği gibiydi hoş oda geçti gitti ama ünivdeydken insanın aslına bu dünyada yapayalnız olduğunu öğrendim ünivde hiç sıkı dostum olmadı nitekim üniv bitincede sadece msn de görüşür olduk ,üniv öyledir sağlam dost edinemessin herkes kendi havasındadır bir adım sonrasıda iş hayatıdır zaten o dahada beter

• quote:

Orijinalden alıntı: Pretender
    1 gün excelde grafik çizip yolladığım adam ertesin gün " Gidişat iyi değil yaptığın ayıp " dedi. Üstelik soruların geleceğini bile yeni öğrenmiştim.

hacı ben mevzuyu anlayamadım yav.
  • arkadasa katılıyorum.ilk sene hemen hemen herkesle muhabbetim vardı
    2.senemde cogunu salladım merhaba merhaba.kafa dengim 3-5 kisi var valla yetıyo da artıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: cefucsa

quote:

Orijinalden alıntı: Pretender
    1 gün excelde grafik çizip yolladığım adam ertesin gün " Gidişat iyi değil yaptığın ayıp " dedi. Üstelik soruların geleceğini bile yeni öğrenmiştim.

hacı ben mevzuyu anlayamadım yav.

Hocam bizim ev arkadaşları iş hukuku dersinin geçen yıllarda çıkmış sorularını bulacaklardı. Bir gün sınıfa geldim dediler " İhsan sende sınav soruları varmış" Bende oltaya geldim maalesef. Yalan söylemeyi beceremediğim için kem küm edince millet başladı trip atmaya " Vay efendim sen nie vermiyon soruları " falan da filan. Halbuki sorular elime bile gelmemiş daha... Sinirim bozuldu. Bana trip atan adam daha dün "Hacım şu grafiği çizemedim bi yardım etsene diyordu" Ertesin gün "Sen soruları saklıyon" die trip atıyor...
    Valla millet salakça meselelerin peşine düşmüş yazık yazık...

• valla not olayını hiç kafama takmam çünkü dersi derste dinleyip derste not aldığım için problemim yok :D bu arada vizelerim benimde bu hafta başlıyor. herkeze başarılar.
  • aynen, sınavlar öncesi kimin ne olduğunu anlıyorum.
    kıçıkırık seçmeli dersin notunu saklayan adam var. derste yan yana oturduğumuz, yaz okulunda haftada 2 gün beraber çalıştığımız adam seçmeli dersin bile notunu sakladı benden.

her sınav öncesi başka arkadaşın evinde sabahlayıp, ne biliyorsam anlatan biriyim, kimseden bildiğim tek kelimeyi esirgemem. ama bunun bana yapılması bana çok koydu açıkçası. ki böyleleri bol miktarda var. sınavdan düşük alınca sevinenler.

tamam, düşük alan arkadaşlara takılıyoruz biz de, onlar da bize takılıyor. ama bu adamın düşük almasına sevinmeyiz, aksine kurtarması için yardımımızı da ederiz.
    malesef namert tip çok. kimin ne mal olduğu bu dönemlerde ortaya çıkıyor. bazıları kendileri imza atmıyor arkadaşının kalmaması için, bazıları ise sınıfı saydırıyor, fazla imza atanlara laf çarpmaya çalışıyorlar.

bir gün birine temiz patlayacağım, bir ıslatacağım, bazı tipler var geçmişten kalma ezikliklerini hocanın totosunu yalayarak aşmaya çalışanlar. arkaya dönüp tip tip bakıp da benim bakmamla bakışını kaçıran 1-2 tip var. dönüp sorununu milletin yüzüne söyleyemeyenler kafamı çok bozuyor. ilkokuldayız sanki, konuşuyorlar diye hocaya ispileyecekler utanmasalar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.