Şimdi Ara

Sınavla ilgili kabus görenler var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir sınava yetişemiyorum,optik formu dolduramadan sınav bitiyor,soruların yarısını çözemeden süre bitiyor, garip garip kabuslar hep.

• ben de sadece türkçeyi çözdüğümü ve optiğimin alındığını gördüm sonra gidip görevliye bu çok saçma 1 saat daha sürem olmalı falan diyerek tekrar başlmaıştım sınavabaşka da görmek istemiyorum hjdskc genelde de sabahları matematikten felan deneme çözüyorum uyuruyanık sorularıda kendim yazıyorum bazen bazen başka yerlerden esinleniyorum falan kazansam da bitse
  • Bende gecen gece 8842. oldugumu gordum okul puani 10bin kusure atiyodu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben dün gece sınava geç kaldığımı gördüm sınav öğlen yapılıyordu 14:30 daydı ben 14:20 de evdeydim :D çok kötü ağladım uyanınca

• Hiç beklemediğim elemanın benden iyi sıralama yaptığını görmüştüm. ( Çalışmadan beni geçmesi koydu biraz)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SCHİWERSKOPH kullanıcısına yanıt
    Kabusunuz 8k girmek mi hocam?
  • Cebimde telefonla sınava girdiğimi görüyorum hep. Sazan gibi de çıkarıp saate bakıyorum, yakalanıyorum. Bir değil, iki değil. Kaç etti sayamadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray'da Okuyan Var Mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rüyamda bir kıza, çıkmış sınav sorusu gibi kokuyorsun diyerek yürüyordum.
  • Towns T kullanıcısına yanıt
    aynısı bana oldu tm olmama ragmen tıpı kazanmıstım :D sonra gercekte psıkolojı kazandım sımdı sevmedım bolumu mfden tıpa kasıyorum vardır sende de boyle bır hayır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikigai

Kabusunuz 8k girmek mi hocam?
    Okul puanının 2 bin geriye atması kabusum olur heralde
  • SCHİWERSKOPH kullanıcısına yanıt
    Kaç hocam obp?
    Geçen sene 1.1k yapan forumdan arkadaşı 1400 kişi geri atmıştı 76 OBP mesela...
  • Ayt matematikte sınavın bitimine az kala(bu arada açık havada sınav oluyorum :DD) yağmur yağıyor ve kağıt ıslanıyor cevapladığım soruların hepsi siliniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07iiddrriiss07 -- 9 Nisan 2019; 16:14:56 >
  • O zaman bu durumla ilgili garip bir anımı anlatayım daha önce yazmıştım bir yere de bulamadım şimdi.
    Geçen sene yks den 1 hafta sonra netlerimi 65 105 civarı bekliyorum 10 k ya girerim herhalde falan diye düşünüyorum. Bir arkadaşın evinde toplandık 3 kişi alkol falan aldık takıldık biraz gece 2-3 gibi sızmışız. Yanımda uyuyan arkadaş sabah uyandığında “Oğlum gece niye 16 bin 17 bin mezuna kalamam hayır diye sayıklıyordun” dedi. O an dalga geçtik bu durumla işte. Sonra sınav açıklandı 16 bin geldi.
    Diğer rüya(lar)m da geçen sene çok strese girdiğim zamanlardan. Rüyamda Sınav bitmiş gece bilgisayarda takılıyorum sonuçların açıklanacağı gün. Sonuçların açıklanacağı sayfayı açıyorum kalbim atıyor deli gibi. Sonra gözüm doluyor sonuç ekranı gözükmüyor rüyada. Odanın kenarına oturuyorum ellerimi başımın arkasına koyuyorum. Bu rüyayı da geçen sene rehberlik hocama anlatmıştım. Ne yazık ki bu da gerçek oldu:D

Sonuç olarak psikanaliz ve psikolojiye ilgisi olanlar benim durumumu anlamıştır herhalde. Sanırım 2.rüyada beyin kendini gerçekleşecek bir duruma karşı uyarmış . İlk rüyada da aynı durum var. Çok strese girdiyseniz böyle rüyalar görmeniz muhtemel dostlar. Biraz sakin olun rahatlayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ikigai

Kaç hocam obp?
    Geçen sene 1.1k yapan forumdan arkadaşı 1400 kişi geri atmıştı 76 OBP mesela...
    80.08 hocam onceden dilim yandi obp denbeni korkutuyo baya

• Ben rüyamda güzel şeyler görüyorum. Geçen mesela 600 küsürüncü olmuştum odtü bilgisayara kayıt için ailecek gidiyorduk. Görevli 520 puan mı ne almışım. Niye 520 aldın 560 yapsaydın ya dedi. O sırada kardeşlerim değişik hareketler yaptı görevli şimdi anladım niye dedi geçti. Buradan 1 sonuç çıkıyor sınavda 600. olup 520 puan almak çok saçma ki 520 puan geçen sene 2k lara geliyordu sanırım. Bu demek oluyor ki sınav boru gibi gelecek ilk bine girenler 520 yi zor görecek. Hadi bakıyım jsnajkmasldn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammed2000 -- 9 Nisan 2019; 17:5:42 >
  • ben tercih hatası yüzünden istemediğim bölüme yerleştim rüyamda çok kötü bi kabustu allah göstermesin
  • Ben çok gördüm ama genelde söyle oluyor sınav ortamı ciddiyetsiz bir ortam oluyor gözetmen falan yok siniftakiler hep arkadaşlar konuşuyorlar susun falan diyorum.uyandigimda öyle bir oh çekiyorum ki...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.