Şimdi Ara

Sınavın kolay olabileceğini sananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunların savunmasıda o kadar olay oldu zorlamazlar kolay olur bla bla

Böyle düşünenler için (istediklerini düşünmede özgürler.) 2018 senesini biraz canlandırayım.
    Ygsye 3 ay kala sistem değişti (bir gecede.) Sınavın adı bile belli değildi 1aya yakın bir süre. 40 mat 40 tr diye açıkladılar ilk sonra çok tepki çekti 20 sos 20 fen eklendi. Soru tipleri aşşırı değişti. Mart-Nisan ayı gibi erken seçim olayları oldu üstünede sınav tarihi değişti. (1 hafta ertelenmişti sanırım.) Sınav seçimden önceydi ve çoğu kişide bu kadar olay oldu üstüne seçimde var zor yapmazlar ya bla bla
    Boru gibi sınav geldi.
    İyi çalışmalar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2018 boru gibi degildi sadece soru tipine aşina olunmadıgı için zor geldi.
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    2018 ayt matta 35 küsür net ile 15k tm getiriyordu kötü bir tyt ile aynen zor değildi :)

• 2018 kolaydı sen yapamamışsın xD

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SirDanielDD kullanıcısına yanıt
    iyi bir sonuç aldım zaten tatmin etmedi
    Senide görücez bakalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robin Hood. -- 25 Mayıs 2020; 11:46:0 >
  • Robin Hood. kullanıcısına yanıt
    Sen üniversiteye başladığında ben iş bulmuş olurum

sıralamayı belirleyen şey sadece mat mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Zordu ve ealarda sıralamayı mat belirledi o sene. Beni geçen tm arkadaşım yoktu edb/sos falan bakmadığım halde. Tabi sonradan mezuna bırakıp 1k yaptılar orası ayrı.

• 2018 boru gibi sınav değildi aksine 2019dan daha kolay bence

katılıyorum çok çalışıp sisteme alışamayanlar elenmişti acılarını 2019ta çıkarttılar haliyle 2019da yığılma oldu
  • Reis 2018 zor değildi sadece o seneye alışmamış oldugu için çoğu kimse yapamadı.
    Yoksa tyt mattan 25 yapan ben 2018 tyt matında 35 yapıyorum buda kolay geldigini gösteriyor

• Hsshhsjsahwb ulan hergün burda show var cok seviyorum. 2019 kat kat zordu 2018 sistem degisikligi oldugu icin netler dusuk ezberci tayfa yapamadi 2019 da nasil yaptilar. Yayin kendini yeniledi daha cok soru cozduler yeni nesilide ezberlerdiler.

• 2018'de Sınav sonrası yayınlanan sorulardan 0 matematik temeliyle 13 soru yapmıştım. Türkçesi ve Matematiği çok kekti şu an çözsem 20-25 arası yaparım. 2019'da hiç bir moh yapamadım özellikle problemler ve geoda sapladılar. Ben kendimi 2019 zorluğuna göre hazırlıyorum ama sınav 2018 gibi gelecek.

Anlamadığınız şey şu; Elenen elendi millet sınav yerini bile değiştiremiyor maske zorunlu ve beyne yeterince oksijen gitmeyecek o ek süreyi ondan verdiler. Ailesi hasta olanlar, evde olduğu için salanlar, şanssız seneye geldik diyen 12'ler, konular kalktığı için netleri düşenler sınav çoktan psikoloji sınavı oldu hala kolay sormazlar diyorsunuz. Yahu koşullar zaten Hardcore sorular kolay olsa n'olur. Adamlar eleyeceklerini eledi zaten. Gerisini derece öğrencileri ve tıp isteyenler düşünsün.

Aga sormadan edemiyorum siz nasıl asosyal nerd mahluklarsınız? Oğlum sosyal zeka denen şeyden hiç mi haberiniz yok lan? Biraz sosyoloji toplum bilimi falan öğrenin bari yazık yemin ediyorum yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Graphic Violence -- 25 Mayıs 2020; 12:30:40 >

• Graphic Violence G kullanıcısına yanıt
    maske zorunlu olmayacak gibi ama %100 katılıyorum milleti robot zannediyorlar .d

derece yapan öğrenciler bile sınav psikoloji sınavı der , 2.5 ay kala bütün düzen değişti olanlardan sonra çoğu kişide psikoloji diye birşey kalmadı

etkisi de sonuçlarda belli olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 25 Mayıs 2020; 12:10:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graphic Violence

2018'de Sınav sonrası yayınlanan sorulardan 0 matematik temeliyle 13 soru yapmıştım. Türkçesi ve Matematiği çok kekti şu an çözsem 20-25 arası yaparım. 2019'da hiç bir moh yapamadım özellikle problemler ve geoda sapladılar. Ben kendimi 2019 zorluğuna göre hazırlıyorum ama sınav 2018 gibi gelecek.

Anlamadığınız şey şu; Elenen elendi millet sınav yerini bile değiştiremiyor maske zorunlu ve beyne yeterince oksijen gitmeyecek o ek süreyi ondan verdiler. Ailesi hasta olanlar, evde olduğu için salanlar, şanssız seneye geldik diyen 12'ler, konular kalktığı için netleri düşenler sınav çoktan psikoloji sınavı oldu hala kolay sormazlar diyorsunuz. Yahu koşullar zaten Hardcore sorular kolay olsa n'olur. Adamlar eleyeceklerini eledi zaten. Gerisini derece öğrencileri ve tıp isteyenler düşünsün.

Aga sormadan edemiyorum siz nasıl asosyal nerd mahluklarsınız? Oğlum sosyal zeka denen şeyden hiç mi haberiniz yok lan? Biraz sosyoloji toplum bilimi falan öğrenin bari yazık yemin ediyorum yazık.
    maske dışında ben de böyle düşünüyorum ancak devasa bir fark beklemiyorum açıkçası. sınav 2019 ayarında gelirse sıralamalar 2018 gibi gelir bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mbayediagne10

maske zorunlu olmayacak gibi ama %100 katılıyorum milleti robot zannediyorlar .d

derece yapan öğrenciler bile sınav psikoloji sınavı der , 2.5 ay kala bütün düzen değişti olanlardan sonra çoğu kişide psikoloji diye birşey kalmadı

etkisi de sonuçlarda belli olacak
    Maske zorunlu olmalı. Diğer türlüsü toplu intihar. 30dk'nın acısı bir şekilde çıkmalı. Yok öyle beleşe köfte.

• Graphic Violence G kullanıcısına yanıt
    Sene sonu yığılmayı görünce anlarsın :)

• 2018 zor degildi.Fakat bu seneki sinav zor da olsa geçen seneden daha kötü gelir sonuçlar.

Burada millet her geçen yil "ama bu seneki sinav zordu" dedikçe sonuçlarda yamuldu.Bilinc faktörü artıyor bu bir gerçek.

Sonuclardan sonra"Ama korona vardi,dersane-kutuphane yoktu niye boyle oldu" deyip de uzulmektense şu gunlerde kendimi rehavete sokmamayi bu sene yine milletin hayvan gibi net çıkartacağıni düşünüp daha da cok calismayi tercih ederim.

Sonuctan sonra hicbir bahane kurtarmıyor.2019da da 2018de de millet lys zamanlarindaki gibi guzel sonuclar bekliyordu ama artik o gunlerin devri geçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 25 Mayıs 2020; 12:24:39 >
    :)

• Biz 2018 den daha kotuyduk bence hocam ve buna ragmen sinav kolaydi sinavin kolay olacagini savunanlardan değilim sadece sureci yorumladim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.