Şimdi Ara

SINAVIN ÇOK BASİT GELİCEK OLMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hem sınav tarihini geriye çektiler.Bu kadar itiraza hem de.Zor sorarlarsa kıyamet kopar o kadar söylim.Tarihin en kolay sınavı olucak teog gibi.Olan hep 2001 ve 2lere oluyor.Hatırlıyorum teog sınavında 240 soru vardı 230 dogrum vardı yine de 30bın sıralamam vardı.

• Ösym kolay sormaz hikayesini okumayın bana. Öne alındığı için özellikle gelen tepkilerden sonra hükümet özellikle kolay olmasını isteyebilir (Erdoğanın gençlerimizi zorlamayacağız diye açıklaması var).

Evet saçma ama hükümetin kafası böyle işliyor maalesef arkadaşlar itiraz ettiğimiz zaman da sınav kolaydı bir şeyi de beğenmiyorsunuz derler
  • maalesef böyle olacak ya

tyt aynı seviye

ayt 1 tık daha kolay

welcome yığılma.
  • teogta sıralamamı vardi ya ben niye hatirlamiyom.zamaninda 372mi ne almistim herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size zora çalışın da kolay gelirse bahtınıza (bence de zor olacak sallamayla olmuyor)
  • Ösym kolay sormaz hikayesini okumayın bana. Öne alındığı için özellikle gelen tepkilerden sonra hükümet özellikle kolay olmasını isteyebilir (Erdoğanın gençlerimizi zorlamayacağız diye açıklaması var).

Evet saçma ama hükümetin kafası böyle işliyor maalesef arkadaşlar itiraz ettiğimiz zaman da sınav kolaydı bir şeyi de beğenmiyorsunuz derler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adisdasdadas -- 7 Mayıs 2020; 19:4:13 >
  • Sınava 50 gün var sorular çoktan hazırdır bile bence geçen seneki düzeyde sorulacaktır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cremonia kullanıcısına yanıt
    Sorular sınava 10 gün kala netleşiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • marxınsakalı M kullanıcısına yanıt
    Şuan soruların çoğu yazılmıştır 10 gün kala sadece aralarından seçecekler ösym nin zorluk formatı belli o düzeyde yazılmıştır. Sadece araya basit sorular ekleyebilirler ama bu arkadaşların dediği gibi çok basit olacağını sanmıyorum.

Cia den mi geldi bu gizli bilgi?

• SINAVIN ÇOK BASİT GELİCEK OLMASI
    Lord ne derse tersi oluyor agalar valla snavın zor olması da kesinleşti biraz susturun xD

ben 210 doğru yapmıştım 120.000 falan gelmişti awwww ama teogla yks birbirinden çok uzak orda sallama etkeni vardı hiç bilmeyen bile 5a 5b 5c 5d işaretleyerek sınavı geçiyordu 4 şık etkeni vardı üstüne ortaokul yani yapılabilirlik etkeni vardı şimdi ya yapan var ya da yapamayan şimdiki dezavantajlı faktörde 3 milyon kişinin girecek olması

• aynen kolay olacak. çalışanın kafası yok. bırakın kağıt kalemi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yksoldier kullanıcısına yanıt
    Güzel kardeşim öğretmen olup ÖSYM soru ekibinde çalışmış akrabam var sınav soruları sınava 15 gün kala bir heyetin iletişimden uzak bir yerde kampa girmesiyle oluşturulur (Bilkent üniversitesindeki ÖSYM arazisinde oluyor genelde) soru havuzundan seçilen sorular tam olarak açıklanarak ve eklemelerek yapılarak sınav testi hazırlanmış olur yapılacak son sınav (şuanda ayt ) bitene kadar da bu heyet hiç kimseyle iletişime geçemez

• 13trance kullanıcısına yanıt
    ikk 80k dışı çöp reyis

hocam o kamp nerden bizde gidebiliyormuyuz?

Sınavın zorluğu henüz belirlenmedi yani?

• Bi bitmediniz bir salak geliyor bir salak gidiyor

• yksoldier kullanıcısına yanıt
    Elbette ÖSYMnin bir planı vb vardır ancak bunu kim bilebilir ki zor veys kolay

• Ösym çizgisini bozmaz. Genel olarak sınavın "ZOR" olacağı şeklinde bir algı dolaşıyor. Bu sizi kesinlikle yanıltmasın sınav 2018 ve 2019 zorluk seviyesinde geleceketir. Seçici bir sınav her seviyeden oluşmalıdır. %10 Prensibi olarak adlandırabileceğimiz eleyici sorular bu sene de gelecektir ve Çok çalışan ile çalışan öğrencileri birbirinden ayıracaktır. Kötü Düşüncelerden kurtulup önünüzdeki kalan zamanı iyi değerlendirmeye çalışın unutmayın ki sınav sadece hayatımızın çok küçük bir kısmı herkese başarılar...
  • Bu konuyu 3 gündür araştırıyorum en ince ayrıntısına kadar Ösym soruları nasıl oluşturuyor;
    1. olarak ösym son süreçte herkes kampa gidiyor felan filan bence saçmalık hiç kimse sizin özgürlüğünüzü bu kadar kısıtlayamaz. Şahsen bana biri 15 gün gel şurda otur soru yaz sana 10000 vercez dese kabul etmem. Bi de Allah için açın bakın 2019 fen sorularına ya da diğer sorulara soruların frekansı uyuşmuyor bu soruları kısıtlı sayıda kişi yazmış olamaz.
    2.olarak bence doğru olan bu ve en çok burda uzlaşma var: Ösym her sene belirli akademisyenlerden soru talep ediyor bunlar havuzda sınıflandırılıyor( Kolay-orta-zor tarzı). Analiz ediliyor ve gerekirse değişiklik yapılıyor. Ösym'nin bu soruları sınavlarında kullanıyor. Ösym tek bir sınava yönelik soru hazırlamıyor. Havuzundan soruları çekip istediği düzeyde oluşturabiliyor. Dolayısıyla şunu çok rahat söyleyebiliriz ki sınavı istedikleri zorlukta yapabilirler. Ösym nasıl eleyeceğini biliyor Tyt düzeyinde olsa bile Ayt'den zorlarlar. Şu net ki yığılma OLMAYACAK!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.