Şimdi Ara

Sınavım Çok İyi Geçti Ama İptal Olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yemin ederim yok böyle şanssızlık, coğrafyada da sınava başla komutu gerektiğini bilmiyordum...

• Ciddi misin kardeşim ya cidden üzüldüm baya ne desem bos gecmis olsun . ne dediler iptal olacak falan mı dedi gözetmen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • brknarda kullanıcısına yanıt
    Adam dağıttı, yapışkanı çıkarttı ben de açtım, 1 dakika sonra sınav başlamıştır dedi... Sormaya cesaret edemedim. Önümdeki açtı o açtığından ben de açtım. Belki bir şey yapmazlar emin değilim. Açmamın bir diğer sebebi de arkadaki kitapçıkta ara sadece kitapçıklar dağıtılırken verilir yazmasıydı.
  • Gözetmek belki göz ardi edebilir kamera yoksa sorun olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Schrödinger Kedisi kullanıcısına yanıt
    Adama baktım evet şeklinde kafa salladı oradan umutluyum. Kamera görmedim ama zorunlu değil mi?
  • vesvese yapma bir şey olmaz.
  • Musahan17 kullanıcısına yanıt
    İnş doğrudur belki ben yanlış anladım çünkü kimse de uyarmadı. Ama o 30dk kıpkırmızıydım coğrafya zor olsaydı yapamazdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hahah, iptal olmaz sıkıntı yapma. aynısını ben de yaptım hiç etrafa bakmadım hoca dağıtınca hemen çözmeye başladım hatta 4-5 soru işaretledim falan. bir baktım hoca yeni başlayabilirsiniz dedi. tırstım bir an ama hoca bir şey demedi.
  • Bizim siniftada birisi acti gozetmen kapatin baslamadi henuz dedi konu kapandi. Bu kadar buyutmayin yahu artik.

• Cemxxy C kullanıcısına yanıt
    dijital saatte kamera var. Ama öyle bi itiraz ya da tutanak olmadan incelediklerini sanmıyorum. İnşallah iptal olmaz kardeşim. İçini rahat tutmaya çalış

• Kardeşim sen adamsın yemin ediyorum. İçime su değil Akdeniz'i serptin.
  • Beyler Biyoloji sınav kitapçığını optiğe doğru işaretledim lakin alttaki doğru işaretledim kutucuğunu işaretlediğimi hatırlamıyorum bir sıkıntı olur mu ya kitapçığa doğru işaretledim diye attım imzamı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaximus-TR -- 18 Haziran 2017; 19:12:7 >
  • Ben de mat sınavında süre dolduktan 5sn sonra falan soru işaretledim hoca kalemleri bırakın vb uyarmadı ama o yüzden o an düşünemedim.İki sınavım da iyi geçti ama korkudan uyuyamıyorum kamera vardı

• millet sınavda işiyo lan sana ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_goktug

dijital saatte kamera var. Ama öyle bi itiraz ya da tutanak olmadan incelediklerini sanmıyorum. İnşallah iptal olmaz kardeşim. İçini rahat tutmaya çalış

Kırmızı sıyah diktörgen dijital saat mi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

quote:

Orijinalden alıntı: by_goktug

Kırmızı sıyah diktörgen dijital saat mi hocam

Evet

• quote:

Orijinalden alıntı: Started From The Bottom

Ben de mat sınavında süre dolduktan 5sn sonra falan soru işaretledim hoca kalemleri bırakın vb uyarmadı ama o yüzden o an düşünemedim.İki sınavım da iyi geçti ama korkudan uyuyamıyorum kamera vardı

Kamera olduğunu nası anladın hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

quote:

Orijinalden alıntı: Started From The Bottom

Ben de mat sınavında süre dolduktan 5sn sonra falan soru işaretledim hoca kalemleri bırakın vb uyarmadı ama o yüzden o an düşünemedim.İki sınavım da iyi geçti ama korkudan uyuyamıyorum kamera vardı

Kamera olduğunu nası anladın hocam

Dijital saat = kamera kesin

• tamamen gözetmene kalmış bir durum. tölere edebilir de etmeyebilir de. geçen sene ygs'de arkamdaki çocuk paragraf çözerken kalemle kağıdı bütünleştirerek çözüyordu. haşırt huşurt sesten 5dk/2soru şeklinde gidince arkamı dönüp bakış atmak zorunda kaldım, sesini kesti. iptal olmadı sınavım.
    gerçi bi bok değişmedi türkçe 14y mezuna kaldık.

bu arada kameraya iptal durumunda bakılır. gözetmen iptal yazmadıysa bakmıyorlar. @Started From The Bottom
  • bi de hazır iptal konusu görmüşken yazayım. erken çıkanların ardından gözetmenler ellerindeki kitapçığa işaretleme yapıyor mu aday erken çıktı diye? dikkatinizi çekti mi hiç?

yapmıyorlarsa 3-4 kişinin iptaline şahit oldum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.