Şimdi Ara

Sınavdan sonra yapılacaklar listesi :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
8.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • RobertJamesFischer R kullanıcısına yanıt
    Hocam neden e4? Vezir gambitini tavsiye ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yazın dizi izlemeyi düşünüyorum baya bir film izlemeyi düşünüyorum. Doğru düzgün ne film ne dizi izledim sadece oyun oynadım filmden diziden konu açılınca mal gibi bakıyorum. Harry potter olsun yüzüklerin efendisi olsun breaking bad game of thrones falan bunları izlemeyi düşünüyorum. İngilizcemi geliştirmeye çalışacağım elimden geldiğince. Path of Exile oynuyorum zaten oyun ingilizce. Oradan arkadaş falan bulursam discorddan yardımcı olacaktır az çok. Ama tek istediğim kafam rahat atletle soda açıp keyifli keyifli oturmak.
  • Ehliyeti alacam
    Bunaldığım Karabük'ten gidecem
    1 sene mola verdiğim bilgisayarıma geri dönecem
    Zaten bu sene çok dizi, film izledim üzerine daha fazla izlerim
    Yıllardır devam ettiğim hayatım boyunca ilk defa bu kadar uzun ara verdiğim kick boksuma geri dönecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroicMovement -- 30 Nisan 2019; 20:1:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumdan kendimi sonsuza kadar banlamak
  • 2020 yks ye hazırlanmak ?

• nerdboy kullanıcısına yanıt
    Normalde çiziyor muydunuz önceden? Nasıl geliştirdiniz yani bi kursa filan gittiniz mi?
    Bakarak çizebiliyorum ama teknik vs. öğrenmek işi sanata dökmek istiyorum ben de. Burda böyle birilerini görmek güzel....... Tavsiyeniz varsa alırım bi' dal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyumaaaak uyuuumak istiyorum

• HeroicMovement kullanıcısına yanıt
    Seni tek yumrukta bayıltırım

• 1 senede 25 kilo iyi vermişsiniz :D
  • almanyalidoktor kullanıcısına yanıt
    Demek forumu kullandın.. Oysa forum olarak biz sana inanmıştık
  • coreturk4 C kullanıcısına yanıt
    hocam diğer forumlarda takılırım belki ama tyt ayt ye pek uğramam
  • *ingilizce pratik yapmak şuan paslanmışımdır en son B2 idim hazırlığı geçmeye çalışacağım
    *olabildiğince az bilgisayar oynamak
    *spor(günlük koşu yüzme gibi şeyler)
    *bol bol kitap okuma
  • İnşallah sınav iyi geçerse bu sene sonuçlar açıklanana kadar forumda güzelcd vakit geçirmek
    Geçen sene forumdaki iyi yapan insanlarin netlerini okuya okuya koskoca bir ayı umutsuzlukla bekleyerek geçirdim:/

• BekçiMurtaza.5k kullanıcısına yanıt
    Yaz tatilinde mezuna kalan sınıf arkadaşlarıyla akşamlari boş boş gezip sınavda iyi yaptiğimizi hatirladiktan sonra sevinip tekrar boş boş gezmek

• lunlumo kullanıcısına yanıt
    Hocam küçüklükten beri bir şeyler çiziyorum. Sizin gibi amatör bir şekilde çizerdim başta. Fakat 6.sınıfta okuldaki resim kursuna gitmiştim. Orada birkaç terim ve teknik öğrendim karakalem konusunda.

Liseye geçince çizim hayatım sona erdi gibi bir şey oldu. Yine de araştırıp pdf şeklinde step-by-step rehberler buldum. Manga çizimleri konusunda oldukça işe yaradı. Daha sonra 3D çizime merak saldım. YouTube'da da onlarla ilgili bir sürü içerik buldum. Ve o videolar aracılığıyla farklı türlü kanallara ulaştım. Çoğu ingilizce olsa da önemli olan gördüğün şeyi anlamak zaten. O yüzden teknikleri kolayca öğrenmek mümkün.

Ayrıca geçen yaz da resim kursuna kaydoldum ama sonuçlar açıklanınca moralim bozuldu ve gitmedim. Bu sene yine aynı kursa kaydolmayı düşünüyorum. Yazın detaylıca PM'den konuşuruz isterseniz. :)

• Gezmek, gezmek ve gezmek.

• nerdboy kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam konuşuruz yazın

• -Spor aksatmadan yapıcam
    - Her gün 1 film izlemeyi düşünüyorum
  • Bide bunun için plan yapmaya gerek yok ne istersem yaparım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmam Bayıldı -- 1 Mayıs 2019; 13:7:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coreturk4

1 senede 25 kilo iyi vermişsiniz :D
    Kasım'dan Mayıs'a kadar hocam 6 ay galiba. 137'ydim Kasım'da ve şimdi 115. Diğer kiloları diyetsiz verdim arada bir yemekten vazgeçerek.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.