Şimdi Ara

Sınavdan sonra yapılacaklar listesi :) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
8.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam sizle konuşmuştuk galiba geçen sene :D tebrik ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bounmatematik

hocam sizle konuşmuştuk galiba geçen sene :D tebrik ederim :)
    Bana da nick tanıdık geldi. Teşekkürler hocam. :D
  • BekçiMurtaza.5k kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yukarı çekeyim :)
  • Tekrar güncelleyeyim. Çıkar çıkmaz 1-2 gün boş boş vicdanım rahatça tavana bakıp e-akustik manga ziyafeti yapacağım. Albüme doyunca direkt denize atıp sorgulama yapacağım biraz

• iyi geçsin pek bir şeyde gözüm yok. İçin rahat olsun sınavdan sonra sonuçlara kadar o kafi

• web sitesi yada mobil uygulama geliştirmeye çalışır stresten her gün nargile yakarım.
    sonuçlar açıklanıncada malum haaaaammmm :D
  • 31

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İngilizce kursuna gidicem sınavdan bir iki hafta sonra İnşallah iyi geçer Sabah 4 5 gibi uyanıp koşucam eve gelip duş sonra geceye kadar dışarda gezip tozup sürtücem arkadaşlar felan eve gelir film izler kitap okur uyurum

• Sevgili

• Sabahtan aksama kadar delirmek

• quote:

Orijinalden alıntı: muhammed2000

Yazın dizi izlemeyi düşünüyorum baya bir film izlemeyi düşünüyorum. Doğru düzgün ne film ne dizi izledim sadece oyun oynadım filmden diziden konu açılınca mal gibi bakıyorum. Harry potter olsun yüzüklerin efendisi olsun breaking bad game of thrones falan bunları izlemeyi düşünüyorum. İngilizcemi geliştirmeye çalışacağım elimden geldiğince. Path of Exile oynuyorum zaten oyun ingilizce. Oradan arkadaş falan bulursam discorddan yardımcı olacaktır az çok. Ama tek istediğim kafam rahat atletle soda açıp keyifli keyifli oturmak.
    Hocam B&B için şimdiden uyarayım ilk 3 sezon biraz sıkabilir ama son 2 sezon var yaaaaa.

• İTÜinş kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam valla ismini o kadar çok duydum ki artık sıkılsam bile izleyeceğim. Şu 30 40 günü hayırlısıyla atlatalım. Açacağım sodaları izleyeceğim +10 saat. Sabahları kafamda test çözme planı olmadan uyanmak istiyorum artık. Vücut kendini kaldırana kadar uyumak istiyorum. Az kaldı ama çok az :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammed2000

Sağ olun hocam valla ismini o kadar çok duydum ki artık sıkılsam bile izleyeceğim. Şu 30 40 günü hayırlısıyla atlatalım. Açacağım sodaları izleyeceğim +10 saat. Sabahları kafamda test çözme planı olmadan uyanmak istiyorum artık. Vücut kendini kaldırana kadar uyumak istiyorum. Az kaldı ama çok az :D
    Rica ederim hocam. Hocam efsane bir dizi ciddi anlamda acele etmeden sindire sindire spoiler yemeden izleyin bittiğinde böyle bir şey hissetmeyeceksin ama 1-2 gün sonra dizinin o sarımtrak havasını bile özleyeceksin o derece efsane bir dizi. Hatta o dizideki avukata ayrı dizi de çektiler Better Call Saul diye B&B'den bağımsız olarak , o da çok iyi öneririm tabi bir b&b değil ama.

Aynen öyle hocam hadi son ataklar sonra rahatlama zamanı.

• sınav günü aklımda olan: yaz boyunca oyun oyna günde min 15 saat
    yazın olanlar: günde 18 saat oyun oynadım bitirmediğim oyun yok.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.