Şimdi Ara

Sınavdan Önceki Gün Ve Sınav Anında Hissettikleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet sınavdan 1 gün önce ne yapacaksınız ve sınav anında başladığınız bölümde ilk 5-6 soruyu yapamadınız o heyecanla ne yaparsınız?
    Bu sorumda mezunlara.Sınav günü heyecanınızı nasıl yatıştırdınız neler hissettiniz vs?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up.

• Baslayacagin bölüm genelde iyi olduğun bolumdur ve orada ilk 5 6 soruyu yapamıyorsan sıkıntı büyük hocam 😃

• Bizim rehber hocamız bu tür durumlar için ve çok kaygılı olanlar için şunu söylemişti : '' Sınav gözetmeni sayfaları kontrol edin dediğinde sorulara bir göz gezdir (sayfaları çevirirken tabi çok beklemeden ) 3-5 soru gözüne kestir ( iyi oldugun bölümden başlıyacağını varsayıyorum ) . Onları çöz ki hem heyecanın yatışsın hemde çözemeyip strese girme . Bilmiyorum dene istersen
    Ama gözüne kestirdiğinide çözemessen nolur bilemem :) İnsanlık hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akyol.10 -- 7 Mart 2016; 20:50:21 >
  • O inceleme işlemini yaparken göze hep zor soruların ilişme ihtimali de var

• Valla bizim hocamızda öyle demişti.Rasyonel sayılar vs varsa onları hemen çöz o gazla sınavı alır götürürsün demişti. :)

• incelerken sakın ama sakın sorulara bakma. Diyelim matematikten başlayacaksın ama roman gibi 3-4 tane türkçe sorusu gördün ve aklına takıldı ya bitti işte sınav. Kapat elinle üstü sadece sayfa numarasına bak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen dostum aklında o sorular kalırsa ayvayı yersin sorular kolay olsa bile.

• Judoo kullanıcısına yanıt
    Kardes ben gecen sene dediginizi yaptim da soyle bir sey oldu tr den basladim zaten 30.soruya kadar cok zaman gitmisti sayfayi bi çevirdim son 7 soru bir paragraf 2-3 soru şeklindeydi neye ugradigimi şaşirdim sonra panik oldu boyle bir ihtimalde var :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.