Bildirim
sınavdan hemen sonra telefon alacaklar kulübü
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ahan da ben
2 yıldır telefon almayı bekliyorum. Pazartesi günü ilk işim telefon bakmak olacak.
Sonra gelsin netflix'ler gitsin pubg'ler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mi 9t önerebilirdim fakat son vergilerle beraber fiyatı arttı şansınıza
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bütçe ne kadar ne almayı planlıyorsunuz
p40 lite güzel gibi duruyor ama google olmaması canımı sıkmıyor değil
Xiaomi redmi note 7 kullanıyorum 1 yıl önce almıştım memnunum bir üst modelini bu fiyat aralığında alabilirsin redmi note 8 ya da redmi note 8 pro Pubg gibi oyunlarda hiçbir sıkıntı yaşamadım note 7 de 8 de daha güzel bir cihaz zaten
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam bütçe söylemeyeyim ama en son 3 yıl önce telefon aldım. Bu sürede epey para biriktirdim.
Şimdi de en az 2 yıl kullanmak istediğim için bütçeme uygun apple almayı düşünüyorum.
Xiaomi önerebilirim. mi 9 serisi güzel bir seri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 26 Haziran 2020; 16:48:7 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
benim bu ben
iphone 7 plus'umu satmıştım geçen sene şubatta. yerine 2. el, baya Allah'ın belasını verdiği bi iPhone SE (1. gen tabiki) almıştım 800tlye
onu da sinirlenip fırlatınca ekranı çıktı, telefoncuda ekran taktılar ama ekrana üç harfliler erişmiş gibi manyadı iyice.
Şimdi bakınıyorum yani alıcam artık bişiler. büyük ekranlı telefon önerileriniz varsa açığım. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksxx20 -- 26 Haziran 2020; 15:57:3 > -
Hocalarım bende 3 yıllık Samsung kullanıcısıyım iPhone SE2'ye geçmeyi düşünüyorum var mı kullanan -
Bu piyasada hiç telefona para harcayamam hocam 6 senedir idare ediyor bı 6 sene daha gitse yeter :D direk PC upgrade yada iyi bir iPad alıp gecicem
Sınava 3 gün kala s7 edge telefonum bozuldu. Emektar çok iyiydi. Çok güzel bir kullanım hissi vardı. Ben de bakacağım sınavdan sonra.
S9 um vardı sınava çalışacağım diye babama vermiştim s5 kullanıyordum telefon bozuldu babam şimdi yenisini alırız diyor ama ben s10 veya s20 düşünüyordum mezuna kalacağım hak ettiğimi pek düşünmüyorum acaba s5 i yaptırıp devam mi etsem bununla kararsızım açıkçası. S9 u alabilirim geri ama babama yeni telefon almamız gerekir umarım sınav iyi geçer bi 25k 35k arası yaparım da biraz onurlu şekilde mezuna kalırım.
Batarya sorunu var diyorlar, gün içinde hemen şarjı bitiyormuş üstüne 3 saatte doluyormuş. Kullanan varsa aydınlatsın harbi merak ettim. -
Bu benim. iPhone 7’den SE 2020’ye geçeceğim.
Yok hocam incelemeleri izledim baya 3 4 saat aralıksız oynarsanız bitiyor da ben oyun oynamıyorum. Sosyal medya + video izlemeyle 1 günü çıkarır bence. 3 değil de 2 saat civarı doluyor sanırım. Hızlı şarj aleti alırız.
Meizu Note 8 öneririm. Uygun fiyatlıdır. 2 bin TL'lik telefon performansı sunar. Kasası metaldir. Oyunlarda sıkıntı yapmaz. Flyme arayüzü de cabası. Memnunum.
se 2ye geçicem -
Ha evet paradan kısmak için koydukları şarj aleti yetersizmiş. Telefon cepteyken bile şarj yiyor demişler sözlük ortamlarında onlar da ne kadar doğru bilemedim tabii onların yalancısıyım. XR modelini incelediniz mi, nasıl buluyorsunuz? -
+1 -
İphone 5s kullanıyorum xs veya xr alacak gibiyim
telefon almak için en kötü zaman. redmi 8 bile olmuş 2 bin lira. uzun zamandır takip ediyorum piyasayı, iki bin lira altına anlık olarak bile güzel telefon düşmedi
Benzer içerikler
- kitap pdf bulma
- tyt netlerim artmıyor
- concor kullananlar yorumları
- bilgi sarmal 15 tyt matematik deneme cevap anahtarı 2023
- ilk 100 bursu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X