Şimdi Ara

Sınavdan bir hafta sonra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lan şimdi etrafımızda ne kadar insan varsa "çalış, kazan" diye akıl veriyor, hani her muhabbet buraya getiriliyor ya. hah işte sınavdan 1 hafta sonra kimsenin umrunda olmayacak lan, iyi bir yer kazanırsan 4 yıl boyunca kimsenin umrunda olmayacak. Bir eleman "İstanbul üniversitesinde balıkçılık okuyorum" diyecek sen "oxfordda rektörüm" desen bile millet cahilliğiyle balıkçıya aferin diyecek. Kabul edelim akrabalarımız Üniversite bitirmiş, görmüş insanlar değil. Ben kendim için okumuyorum aga, kendim için neden okuyayım gider Derviş olur akşama kadar gezer tozar bulduğumu yer keyfime bakarım. millet bizi bir poh sansın, bize saygı duysun diye çalışmıyor muyuz? Ee bu millet de bu işten çakmıyorsa ben istifa ediyorum beyler. Yarın cuma çıkışı antalyaya doğru yürüyecem. Yaza yetişirim. Bekle beni terra-rosa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: JackkerL

Lan şimdi etrafımızda ne kadar insan varsa "çalış, kazan" diye akıl veriyor, hani her muhabbet buraya getiriliyor ya. hah işte sınavdan 1 hafta sonra kimsenin umrunda olmayacak lan, iyi bir yer kazanırsan 4 yıl boyunca kimsenin umrunda olmayacak. Bir eleman "İstanbul üniversitesinde balıkçılık okuyorum" diyecek sen "oxfordda rektörüm" desen bile millet cahilliğiyle balıkçıya aferin diyecek. Kabul edelim akrabalarımız Üniversite bitirmiş, görmüş insanlar değil. Ben kendim için okumuyorum aga, kendim için neden okuyayım gider Derviş olur akşama kadar gezer tozar bulduğumu yer keyfime bakarım. millet bizi bir poh sansın, bize saygı duysun diye çalışmıyor muyuz? Ee bu millet de bu işten çakmıyorsa ben istifa ediyorum beyler. Yarın cuma çıkışı antalyaya doğru yürüyecem. Yaza yetişirim. Bekle beni terra-rosa.
    Çok doğru söylüyorsun kardeşim. Bence de kimse boşuna çalışmasın.
    Benim biraz işlerim var, siz toplanıp gidin Antalya'ya ben işlerimi halledince gelicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pirumar -- 5 Şubat 2016; 3:50:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.