Şimdi Ara

sınavda sakız çiğnesem bişey olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • belki çok saçma gelecek arkadaşlar size ama denemelerde falan çiğnerdim sakız. sizce?

• sessiz çiğniyorsan sorun olmaz.
  • Miden bulanabilir hiç bulasma derim, hele karnın tok degilse baya mide bulantısı yapar.
  • Birde yanındakileri rahatsız edersin dua et yanında ben olmayayım
  • valla yanımda çiğneyen olsa dayağı yer
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdibeck -- 5 Haziran 2020; 14:55:32 >
  • Bende oks'e girdim bende çiğnemek istedim çünkü küçükken gördüğüm bir filmden etkilenmiştim..Bir kız yine böyle bir sınava giriyor ve yaklaşık 10-20 sakız çiğniyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sigara kafa yapar mı?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ana avrat söverim
  • bn oks de kola içiyodum walla sakız sorun olmas heral
  • yarın sınava girecek arkadaşlara birkaç tavsiyede bulunayım hazır konu açılmışken...
    öncelikle sabah ağır yemekler kesinlikle yemeyin(dün akşamki yemekler+kızartma vs).sadece hafif bir kahvaltı yapın..sınava girerkende herkesin dediğiği gibi çikolata+şeker+sakız vs.vs. götürürseniz, siz farkında olmadan sınavda bunlarla uğraşmaktan dikkatiniz dağılır...ama şeker falan götüreyim(sınavda zekayı açıyomuş diye) diyorsanız eğer, bunların jelatinleri mutlaka sınavdav önce açın, sıranıza koyun...ayrıca sınavda sakız çiğnemek, belli bir süreden sonra çeneniz ağrıyacak ve buda kafanızı sorulara rahat vermenizi engelleyecek...
    ayrıca her ne olursa olsun, sınavda kesinlikle panik yapmayın....
    sınav başlangıcında bakacağınız ilk 5 sorunun çok önemi var...özellikle bu ilk 5 soruyu kendinizi iyi hissettiğiniz konudan(ör:ben matematikle başlamıştım) çözün ki moral kazanın, az da olsa üzerinizdeki stresi azaltın...çünkü baktığınız ilk 5 sorudan takıldıklarınız olursa eğer, ister istemez moraliniz bozulacak ve buda tüm sınav boyunca devam edecektir...
    2. önemli nokta da şudur ki:soruları çözdüğünüzde bunları hemen cevap kağıdına işaretleyin...böylece hem kaydırma yapma ihtimaliniz ortadan kalkar, hemde bu 1-2snlik süreler sizin diğer soruya konsantre olmanızı ve zihninizi bir an olsun boşaltmanızı sağlar...eğer takıldığınız soru olursa, aynı soruya sadece 2. kez bakın, çözmeye çalışın..eğer yine çözemezsseniz, sorunun üstüne bi işaret(ben "!" koyardım) koyarak diğer sorulara geçin..testi bitirdikten sonra bu sorulara tekrar bakın...çünkü o an so soruya tekrar tekrar da baksanız, beyniniz siz farkında olmadan yine aynı çözümü düşündüğü için çözme ihtimaliniz çok düşük olur...ama tüm soruları bitirdikten ve o soruyu unuttuktan sonra tekrar baktığınız, farkında bile olmadan başka bir çözüm yolu bulacaksınız...
    umarım tavsiyelerim sizlere faydalı olur..
    tüm ÖSS adaylarına başarılar...

• Alevli meyve salatası getirt istersen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

yarın sınava girecek arkadaşlara birkaç tavsiyede bulunayım hazır konu açılmışken...
    öncelikle sabah ağır yemekler kesinlikle yemeyin(dün akşamki yemekler+kızartma vs).sadece hafif bir kahvaltı yapın..sınava girerkende herkesin dediğiği gibi çikolata+şeker+sakız vs.vs. götürürseniz, siz farkında olmadan sınavda bunlarla uğraşmaktan dikkatiniz dağılır...ama şeker falan götüreyim(sınavda zekayı açıyomuş diye) diyorsanız eğer, bunların jelatinleri mutlaka sınavdav önce açın, sıranıza koyun...ayrıca sınavda sakız çiğnemek, belli bir süreden sonra çeneniz ağrıyacak ve buda kafanızı sorulara rahat vermenizi engelleyecek...
    sınav başlangıcında bakacağınız ilk 5 sorunun çok önemi var...özellikle bu ilk 5 soruyu kendinizi iyi hissettiğiniz konudan(ör:ben matematikle başlamıştım) çözün ki moral kazanın, az da olsa üzerinizdeki stresi azaltın...çünkü baktığınız ilk 5 sorudan takıldıklarınız olursa eğer, ister istemez moraliniz bozulacak ve buda tüm sınav boyunca devam edecektir...
    2. önemli nokta da şudur ki:soruları çözdüğünüzde bunları hemen cevap kağıdına işaretleyin...böylece hem kaydırma yapma ihtimaliniz ortadan kalkar, hemde bu 1-2snlik süreler sizin diğer soruya konsantre olmanızı ve zihninizi bir an olsun boşaltmanızı sağlar...eğer takıldığınız soru olursa, aynı soruya sadece 2. kez bakın, çözmeye çalışın..eğer yine çözemezsseniz, sorunun üstüne bi işaret(ben "!" koyardım) koyarak diğer sorulara geçin..testi bitirdikten sonra bu sorulara tekrar bakın...çünkü o an so soruya tekrar tekrar da baksanız, beyniniz siz farkında olmadan yine aynı çözümü düşündüğü için çözme ihtimaliniz çok düşük olur...ama tüm soruları bitirdikten ve o soruyu unuttuktan sonra tekrar baktığınız, farkında bile olmadan başka bir çözüm yolu bulacaksınız...

Arkadaş çoq deneyimli heralde kaçıncı giriş 10fln

(Saka yapiyorum yanlış anlamayın)

• quote:

Orjinalden alıntı: BLOOD FACTORY

quote:

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

yarın sınava girecek arkadaşlara birkaç tavsiyede bulunayım hazır konu açılmışken...

Arkadaş çoq deneyimli heralde kaçıncı giriş 10fln

(Saka yapiyorum yanlış anlamayın)

hayır 10 değil sadece 2 kez girdim ÖSS(1999ve 2001)..
    birincide İTÜ Güverteyi kazanmıştım, 1 sene sonra bıraktım..
    2.de EGE Üniv. Gıda Müh. bölümünü dersane birincisi olarak(560 kişi vardı) kazandım..
    ukalalık yapıyorum gibi gelebilir ama 10 kez girmiş diyen arkadaş için yazdım bunları, ha bu arada sen kaç defa girdin?Hala girmeye devam ediyor musun?

Bende şaka yapıyorum, alınma sakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 16 Haziran 2007; 16:30:37 >

• yoq bn daha giremedim bu gidişlede giremicem yaws
    dha lisedeyis wede 2. snede atıldık yaws başka okula gitcemyedik tastik i bnden adam olmas yaws
  • quote:

yoq bn daha giremedim bu gidişlede giremicem yaws
    dha lisedeyis wede 2. snede atıldık yaws başka okula gitcemyedik tastik i bnden adam olmas yaws

Tükürsem, Yarabbi şükür dermisin acaba merak ettim?

• quote:

Orjinalden alıntı: Time2Die

quote:

ya sakız insanda açlık hissi yaratıyo.. şeker en iyi seçenek bence

• ben mangal yapcam sınavda kömürü falan ayarladım gözetmenlerle kafayı çekcez
  • quote:

quote:

yoq almıyım saol
    warya zorla sınıfı geçtik şimdide okuldan attılar müdür yardımcısını dövmekten..

• quote:

quote:

quote:

yoq almıyım saol
    warya zorla sınıfı geçtik şimdide okuldan attılar müdür yardımcısını dövmekten..

Evet, dermişsin anladık. Neyse başarılar herkese.

• ben sınava girmeden votka limon atacam kafam dağılsın biras heyecanlanmayım die.. sizde öle yapın 2 double çakın bakın keyfinize hem de dışarda peder beklerken sıkılmaz 2 bardak koyar gerisini ona verirsiniz oda demlenir dışarda
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.