Şimdi Ara

Sınavda kalemin iki ucunu da açmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • mantıklı geldi özellikle benim gibi sürekli kalem açan biri için ciddi fark yaratabilir arkasını da açmak. hem sıcak kesin elimiz de terler sınavın ortalarında güzel bi tavsiye olsun

sınav başlamadan önce yapılabiliyor olması şaşırttı.. ben buna izin yoktur sanıyordum sınav başlayana kadar. Büyük bir avantaj bence çünkü genelde kalem açarken en az 1 dk harcıyorum her sınavda, 1 dk da da dini bile çözebilirsiniz sadece şıklara bakıp

silgiyi 2 ye bölmek de çok mantıklı geldi düşünün silgi elinizden kaydı seke seke bambaşka yerlere gitti gözetmene seslenmeden durumu anlatmanız lazım bence büyük odak kaybı yaşatır.. 2 ye bölüp bir parçayı suyunuzun vs yanına koyarsanız böyle bi durumda diğer parçayla yola devam edersiniz

• Msüde sadece 2. kalemi açmıştım geo çözerken sivri uç lazım olur diye. Optiğe zarar vermekten korkmuştum biraz. Silgiyi 2ye bölmeyi ben de yapcam bir arkadaşım msüde düşürüp silgisiz devam etmek zorunda kaldığını söylemişti ondan duyunca riske atmak istemedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nepomniachtchi kullanıcısına yanıt
    Uzağa düşerse kalkıp almak dert. Kalkıp onu almaya giderse sıkıntı çıkabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Software Engineer
    METU CENG '25
  • fizisyen kullanıcısına yanıt

Zaten uzun bir silgi vermiyorlar , sadece el kuvvetiyle kopar mı ki

Isırırız hocam

• Boş işlere kafa yormayın

• ilk okuyuşta biraz psikopatça boş ve abartı geliyor ama cidden fark yaratabilir bence hocam   en azından böyle aksiyonları almak bile öğrenciye az da olsa ekstra öz güven getirecektir diye düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E0FA56947 -- 7 Haziran 2024; 13:54:27 >

&amp;#39;&amp;#39;Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır...&amp;#39;&amp;#39;
    Mustafa Kemal Atatürk
  • fizisyen kullanıcısına yanıt

silgiyi bölecek hiçbir şeyiniz olmayacak. silginizi evden getirebiliyor olsanız o zaman böler yada 2 silgi getirirdiniz.

bölme olayını asla düşünmeyin. ufacık silgiyi bölecem diye gereksiz mental yorgunluğa değmez. onun yerine optiği silerken daha dikkatli ve sakin davranın. silgiye çok çok ihtiyaç olmayacaktır zaten. sileceğiniz yeri Sol elin baş ve işaret parmağınız ile sıraya sabitleyip öyle silgi kullanırsanız gayet makul bir şekilde kullanırsınız.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.