Şimdi Ara

Sınavda 4 şık alt alta gelir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
11.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Olabilir neden olmasın ki böyle ufak şeylere takılmayın
  • gelmez
  • rehberlik hocamız öyle bir durum olduğunda kontrol edin dedi.gerçek sınavlarda gerçekkten çok zor geliyormuş
  • gelir
  • Gelir,gelmez diye bir şey yok ama çok nadir gelir.
  • Gelebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende bide a takıntısı var cevap a çıkınca kıllanıyorum o sorudan :D yada e ve a arasında kalınca içimden hep e yi işaretlemek geliyo :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dranxer

??

dostum ösym nin hiç bir sınavında 4 şık üs üste gelmedi

eğer işaretlediğin 3 şık aynı cevapsa ve de eminsen bundan sonraki gelen o sorunun o şık olmayacağından emin olabilirsin:)
  • kesinlikle birdaha bakmanı öneririm en az biri yanlış olur
  • Hiç zannetmiyorum.

Gelirse de bi kontrol edin.
  • peki beyler bir ders için her şıktan 8 cevap olacağı kesin mi? ona göre 8 olan şıkları eleyeceğim
  • Genelde soruların şıklarını homojen dağıtıyorlar 40 soruda 8(a+b+c+d+e) geliyor. ama +1 -1 oynamalar olabilir eğer 15 tane a gelmişse silin bi yanlıslık var demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZacDoUrden

peki beyler bir ders için her şıktan 8 cevap olacağı kesin mi? ona göre 8 olan şıkları eleyeceğim

O kesin çünkü bildiğim kadarıyla amaç 4 yanlışın bir doğruyu götürdüğü sistemde hep aynı şıkkı işaretleyen öğrencinin 0 net yapmasını sağlamak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZacDoUrden

peki beyler bir ders için her şıktan 8 cevap olacağı kesin mi? ona göre 8 olan şıkları eleyeceğim

Bu genelleme artık yok. Herkesin kitapçıklardaki doğru cevap şıklarının yerleri farklı malum.
  • Gelir.Gelmemesi için sebep yok.Kişiye özel kitapçık var 5 tane bile gelir.Kpssde bana 4 şık üst üste gelmişti hepsi de doğru çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stygián -- 22 Mart 2013; 23:30:36 >
  • 4 şıkkın gelme ihtimali fazla yok ama 5 şık imkansız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YaKaMoZ1231

quote:

??

eğer işaretlediğin 3 şık aynı cevapsa ve de eminsen bundan sonraki gelen o sorunun o şık olmayacağından emin olabilirsin:)

Hatırlatırım artık a ve b kitapçıkları yok herkese özel kitapçık dönemi var. Diyelimki matematik testi her şıktan yaklaşık 8'er tane bulunur herkese özel kitapçık olacağından ilk 8 şık a sonraki 8 şık b bile olabilir neye istinaden art arda 4 şık gelmeyeceğini söylediniz anlamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih52 -- 22 Mart 2013; 23:59:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: melih52

quote:

quote:

??

Hatırlatırım artık a ve b kitapçıkları yok herkese özel kitapçık dönemi var. Diyelimki matematik testi her şıktan yaklaşık 8'er tane bulunur herkese özel kitapçık olacağından ilk 8 şık a sonraki 8 şık b bile olabilir neye istinaden art arda 4 şık gelmeyeceğini söylediniz anlamadım?

dostum ösym öle bişey yapmaz 10 tane farklı kitapçıkta olsan aynı şıkları 3 ten fazla alt alta sıralamaz .

araştırdık konuştuk tartıştık yani bu sonucu çıkarttık. uyan uyar uymayanın canı sağolsun ne diyelim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: melih52

quote:

quote:

??

dostum ösym öle bişey yapmaz 10 tane farklı kitapçıkta olsan aynı şıkları 3 ten fazla alt alta sıralamaz .

araştırdık konuştuk tartıştık yani bu sonucu çıkarttık. uyan uyar uymayanın canı sağolsun ne diyelim

Bu ygs şifre skandalı bile gördü açıkçası her şeyi bekliyorum ben bunlardan.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.