Şimdi Ara

SINAVA TEK BAŞIMA ARABAYLA GİDECEĞİM ANAHTARI NEREYE SOKAYIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
38.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ŞU ösym nin saçmalıkları illallah dedirtiyor artık napayım ben arabanın anahtarını nasıl girecem sınava?
    hayır bir de 3 otobüslük yere vermişler okulu neden yani çevremde 100 tane okul var neden orası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AN0NYM0US -- 7 Haziran 2020; 13:9:17 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

SINAVA TEK BAŞINA ARABAYLA GİDECEĞİNİZDE ARAÇ ANAHTARI İÇİN ÖNEMLİ BİLGİLER

Sınava tek başınıza ve araçla gideceğiniz durumlarda, araç anahtarını nereye koymanız gerektiği konusunda bilgi sahibi olmanız önem arz eder. Bu konuda bilinmesi gerekenler şu şekildedir:

• AÖF Sınavlarında Araç Anahtarı: Açık öğretim sınavlarına girerken araç anahtarınızı yanınızda bulundurmanız gerekmektedir. Sınav giriş işlemleri sırasında gözetmenler tarafından araç anahtarlarınız kontrol edilebilir.
    • ÖSYM Sınavlarında Araç Anahtarı: ÖSYM tarafından düzenlenen sınavlarda (KPSS, ALES, YKS, DGS vb.) araç anahtarınızı sınava gireceğiniz salona yanınızda alamazsınız. Anahtarlarınızı güvenli bir yerde bırakmanız veya aracınızda saklamanız gerekmektedir.
    • Üniversite Sınavlarında Araç Anahtarı: Üniversitelerin düzenlediği sınavlarda genellikle ÖSYM kuralları geçerlidir. Yani araç anahtarınızı sınava gireceğiniz salona yanınızda götüremezsiniz. Ancak bazı üniversiteler kendi özel düzenlemelerini yapabilir, bu nedenle sınav giriş talimatlarını dikkatlice okumanız önerilir.
    • Araba Anahtarınızı Güvende Tutmak: Araç anahtarınızı güvenli bir yerde bırakmak veya aracınızda saklarken dikkatli olmanız gerekmektedir. Anahtarlarınızı kaybetmeniz veya çalınması durumunda sınava giremeyebilir veya aracınızı bulamayabilirsiniz. Bu nedenle anahtarlarınızı gözünüzün önünde tutmanız ve güvenilir kişilere emanet etmeniz önemlidir.

Bu bilgiler doğrultusunda, sınava tek başınıza araçla gideceğinizde araç anahtarınızı nereye koymanız gerektiğini belirleyebilir ve gerekli önlemleri alabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sınava girerken üst aranmayacak diyorlardı
  • Hocam araç modeli nedir? Anahtar kumandalı değilse problem çıkarmazlar. Sanırım klavuzda ev anahtarı Vs için bir açıklama vardı. Oradan bakmanız daha doğru olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Misugi Jun

Sınava girerken üst aranmayacak diyorlardı
    giriş kağıdında aranacak yazıyor
  • Ben yedek anahtarı alıp gitmeyi düşünüyordum sadece anahtar ne kumanda var ne başka bişey. düz anahtar serbestti sanırsam

• quote:

Orijinalden alıntı: Profes124

Hocam araç modeli nedir? Anahtar kumandalı değilse problem çıkarmazlar. Sanırım klavuzda ev anahtarı Vs için bir açıklama vardı. Oradan bakmanız daha doğru olur.
    uzaktan kumandalı temassız anahtar
  • quote:

Orijinalden alıntı: akfq

Ben yedek anahtarı alıp gitmeyi düşünüyordum sadece anahtar ne kumanda var ne başka bişey. düz anahtar serbestti sanırsam
    ev anahtarı serbest, her türlü araç anahtarı yasak yazıyor giriş kağıdında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sınava Tek Gitcem
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AN0NYM0US A kullanıcısına yanıt
    O zaman 100 TL boşa gitti otobüsle gidecegime evde oturur akşam PDF düşünce çözerim

• Umarım hayatında hayıflanmaktan başka şeyler başarabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gecen sene bahçeye gömmüştüm ben

• Soruna gelecek olursak tek başına gitme sende ? Annen veya baban izin alsın işten veya paşa paşa bin otobüsüne. Baktın otobüs zor gelecek taksi tut. Veya boşver ösym senin için yeni madde eklesin.

• Arabanın kapısını kitleme anahtarıda içerideki göze koy. Hiçbir şey olmaz

• mathildarossa M kullanıcısına yanıt
    Lol

• quote:

Orijinalden alıntı: Ikibinongibigelecek

Soruna gelecek olursak tek başına gitme sende ? Annen veya baban izin alsın işten veya paşa paşa bin otobüsüne. Baktın otobüs zor gelecek taksi tut. Veya boşver ösym senin için yeni madde eklesin.
    yazık sana ya resmen köle olmak için doğmuşsun yanlış olaylara dur diyemiyor her şeyi kabulleniyorsun, umarım en kısa sürede üniden mezun olur memurluğa falan girer ayak işleri yaparsın böylece hayıflanmadığın köle hayatını mutlu mesut yaşarsın
    Eminim ki hayatının hiç bir alanında başarılı olamayacaksın. Tek yaptığın şey caps lock açık bir şekilde gereksiz eleştirilerde bulunmak

• quote:

Orijinalden alıntı: Ikibinongibigelecek

Eminim ki hayatının hiç bir alanında başarılı olamayacaksın. Tek yaptığın şey caps lock açık bir şekilde gereksiz eleştirilerde bulunmak
    sistemin köleleri
  • Okullardaki kantinler ücret karşılığında emanet alıyor.
    Taksi 🧏‍♀️

• quote:

Orijinalden alıntı: Clepsy

Taksi 🧏‍♀️
    3 otobüslük mesafe diyorum o kadar parayı nasıl ödeyeyim ben sınav ücretini geçer
    O zaman bir arkadaşınla veya aileden biriyle gitmek en mantıklısı. Arabayı bekleyecek biri olması açısından 👸🏼 xoxo

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.