Şimdi Ara

Sınava Şapkayla Gitsem ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
6.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saç uzatıyorum, 6 aydır kestirmedim. Dağınık halde çok rahatsız ediyor.
    Sınava şapkayla almama gibi bir durum olabilirmi? Kurallarda göremedim.
    Troller bir zahmet yorum yazmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle14 -- 6 Mart 2017; 0:22:56 >

• aga sen sınava giderken yakışıklı gözükme kafasındaysan hiç girme, ülke ortalamamız artsın biraz
  • Seni neden tanıyormuşum gibi geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de saç uzatıyorum önüme geliyor taç da yasakmış,apaçi gibi 1 kutu jöle sürecem heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irou

aga sen sınava giderken yakışıklı gözükme kafasındaysan hiç girme, ülke ortalamamız artsın biraz

Yakışıklı gözükme çabasında değilim, kendi rahatımı düşünüyorum. Masaya eğilince saçlar rahatsız ediyor.
    Keşke sende dikkat çekme çabasında olmayıp işine baksan..
  • Gençler çok çirkinim sınava kese kağıdıyla alırlar mı?
  • Ben de ders çalışırken şapka takıyorum, bu hafta kestireceğim başka yolu yok.

Yakışıklılık falan diyenler neyin kafasında anlamadım. Hiç mi saç uzatmadınız, hem şapkayla daha yakışıklı görünülebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 6 Mart 2017; 0:28:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sınava Tek Gitcem
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infinitum

Ben de ders çalışırken şapka takıyorum, bu hafta kestireceğim başka yolu yok.

Yakışıklılık falan diyenler neyin kafasında anlamadım. Hiç mi saç uzatmadınız, hem şapkayla daha yakışıklı görünülebilir mi?

Aklınca laf sokmaya çalışan ergenin biri işte hocam. Şekil almıyor yazmıştım ona ithafen yazdı herhalde.
    Birde ortalamamız artsın demiş. Bu sene 3.senem, ortalamayı kim düşürür diye bir sormak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle14

quote:

Orijinalden alıntı: Infinitum

Ben de ders çalışırken şapka takıyorum, bu hafta kestireceğim başka yolu yok.

Aklınca laf sokmaya çalışan ergenin biri işte hocam. Şekil almıyor yazmıştım ona ithafen yazdı herhalde.
    Birde ortalamamız artsın demiş. Bu sene 3.senem, ortalamayı kim düşürür diye bir sormak lazım

Neyse hocam aldırmamak lazım tabii ama sonuç olarak muhtemlen almazlar.

• Ne kadar uzun bilemiyorum. Benimki belimdeydi bağlayıp gitmiştim rahatsız da olmadım. Çenene kadar falan geliyorsa kulaklarının arkasına atıcaksın eğildiğinde sorun olmayacak.
  • Ben de beline kadar uzatmış tayfadanım, şapka-taç aksiyonlarına girmeyin götürün yanınızda lastik toka bağlayın saçınızı. Şapka nedir anasını satayım ya
  • OBEY
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoadhouseBluess

Ben de beline kadar uzatmış tayfadanım, şapka-taç aksiyonlarına girmeyin götürün yanınızda lastik toka bağlayın saçınızı. Şapka nedir anasını satayım ya

Hocam hani şu uzun saç dönemine geçerken lanet bir süreç vardır, ne şekil alır ne bağlanır.
    İşte tam ordayım. Şapkadan başkası kâr etmiyor
  • toka tak kardeş
  • quote:

quote:

Ben de beline kadar uzatmış tayfadanım, şapka-taç aksiyonlarına girmeyin götürün yanınızda lastik toka bağlayın saçınızı. Şapka nedir anasını satayım ya

Hocam hani şu uzun saç dönemine geçerken lanet bir süreç vardır, ne şekil alır ne bağlanır.

Dostum bir şekilde toplanır o ya. Güzel gözüksün gözükmesin pek mühim değil bence sınav ortamında. Önüne düşmeyecek şekilde bağla tamamdır. Benim bildiğim türban dışında örtü, şapka vs. yasak.

• maydanoz lastiğiyle bağla

• Peki hocam sağol halledicem bir şekilde.
    Türbanın serbest olduğu yerde şapkanın yasak olmasıda bayağı mantıklı bir durum bu arada
  • Bonusum kafa raad

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ginflon -- 6 Mart 2017; 7:08:41 >
  • quote:

quote:

Dostum öyleyse saçlarının sadece ön kısımlarını tut arkadan bağla ilhan mansız saçı diyorlardı zamanında Ya da kulaklarının arkasına atacaksın. Bunlarda olmuyor diyorsan yetişmiyor saç diyorsan saçların kısadır dostum uzun değildir, wax ile at bi tarafa kalsın

• başörtüsü kullanmakta sıkıntı yoksa şapka da sıkıntı yaratmamalı.sıkıntı çıkarırlarsa benim dinim şapka takmayı gerektiriyor dinimin şartlarını nir sınav yüzünden yerine getiremeyecek miyim? diye savunma yapabilirsin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.