Şimdi Ara

SINAVA NEREDE GİRECEĞİMİZ NEYE GÖRE BELİRLENİYOR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene ilk defa gireceğim.12.sınıfım.Sınava üniversitede mi yoksa lisede mi gireceğimiz neye göre belirleniyor ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

SINAVA NEREDE GİRECEĞİNİZ NEYE GÖRE BELİRLENİYOR?

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ve diğer ÖSYM sınavlarında sınav giriş yerleriniz belirli kriterlere göre belirlenmektedir. Bu kriterler şunlardır:

• İkametgah Adresiniz: ÖSYM, sınav giriş yerlerini genellikle ikametgah adresinize en yakın sınav merkezlerinde belirler. İkametgah adresiniz, nüfus müdürlüğünde kayıtlı olan adresinizdir.
    • Tercih Edilen Sınav Merkezleri: ÖSYM'nin sınav başvuru sürecinde, belirli sınav merkezlerini tercih etme imkanınız bulunmaktadır. Ancak tercih ettiğiniz sınav merkezleri, kapasite ve diğer faktörler nedeniyle her zaman size tahsis edilemeyebilir.
    • Sınav Merkezlerinin Kapasitesi: Her sınav merkezinde sınırlı sayıda sınav salonu ve öğrenci kapasitesi bulunmaktadır. ÖSYM, sınav giriş yerlerini belirlerken sınav merkezlerinin kapasitelerini de göz önünde bulundurur.
    • Ulaşım Kolaylığı: ÖSYM, mümkün olduğunca öğrencilerin sınav merkezlerine kolayca ulaşabileceği yerleri tercih etmeye çalışır. Ulaşım koşulları, sınav giriş yeri belirlenirken önemli bir faktördür.
    • Güvenlik Önlemleri: ÖSYM, sınavların güvenli bir ortamda yapılmasını sağlamak için güvenlik önlemlerini dikkate alır. Sınav merkezleri, gerekli güvenlik standartlarını karşılamalıdır.

ÖSYM, sınav giriş yerlerini belirlerken yukarıdaki kriterleri dikkate alarak öğrenciler için en uygun koşulları sağlamaya çalışır. Ancak her zaman istenilen sınav merkezine yerleştirilme garantisi yoktur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Boyuna gore

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boy ve kiloya gore sınıflandırma yapıp Rastgele dağıtım yapiyolar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren_SD

Boy ve kiloya gore sınıflandırma yapıp Rastgele dağıtım yapiyolar.

Yani kısa boyluları liseye falan mı veriyorlar
  • ByPozitif kullanıcısına yanıt
    Genellikle ortaokul ilkokul.

• Eren_SD kullanıcısına yanıt
    Üniversite veya okulda girmenin farkı var mı ?
  • Boya göre değil bence 1.90 adamı ilkokula veriyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boyla alakası yok bence

• Boyla alakası yok hocam boyum 1.90 geçen sene ygsye üniversitede lyslere liselerde girdim tamamen rastgele şans işi

• quote:

Orijinalden alıntı: equilibrium7

Boyla alakası yok hocam boyum 1.90 geçen sene ygsye üniversitede lyslere liselerde girdim tamamen rastgele şans işi

Aynen hocam haklı olabilirsiniz çünkü 1.72 kuzenim ogüde girdi 185lik adamlar ilkokulda girdi
  • Kiloya bağlı, Boy kütle endeksi yapıyolar, en fazla olanları(obez,fazla kilolu) üniye atıyolar, sonra diğerlerini öylesine yerleştiriyolar gibi

• 195 hatta daha bile fazla olabilir bir arkadaşım lisede girmişti geçen yıl. Yani boyla alakalı olmayabilir. Ama ben 1.70 falanım beni nereye verirler sizce

• rastgele dağıtıyorlar boyla alakası yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Durna07 -- 9 Şubat 2016; 22:14:20 >
  • İlkokulda bile girdim, fazla takmayın böyle şeyleri

• quote:

Orijinalden alıntı: Durna07

rastgele dağıtıyorlar boyla alakası yok
    150lik elemanlar boylarına başvuruda 190 yazıyor o yüzden ünide giriyolar milletin hakkını yiyolar sonra da sıraya uzanamıyo kerkenezler. bize de lise geliyo bunlar yüzünden
  • quote:

Orijinalden alıntı: bereket tanrısı

150lik elemanlar boylarına başvuruda 190 yazıyor o yüzden ünide giriyolar milletin hakkını yiyolar sonra da sıraya uzanamıyo kerkenezler. bize de lise geliyo bunlar yüzünden

yazık ayakları yere bile değmez
  • Hayırlısı neyse öyle olsun hocam

• Ünide girmek kötü, lise en iyisi, hatta sınıfta 01 olursa süper ilk sıra hoca masasının önü süperr

• quote:

Orijinalden alıntı: komodoejderi

Ünide girmek kötü, lise en iyisi, hatta sınıfta 01 olursa süper ilk sıra hoca masasının önü süperr

masa önü güzeldir aynen, arkadaki insanlar gözüne batmaz , geçen sene en önde girdiydim , gerçi o heyecanla dünya kararıyor sadece kitapçık kalıyor seninle .Bu sene tek derdim bi kulak tıkacagı vermiyecek olmaları kalem kutusunun içine bi tane şundan atsalar nolur sanki . acaba mail falan atsak yaparlar mı? forumca toplanıp.

http://www.uysisguvenligi.com.tr/images/products/00/19/31/1931_buyuk.jpg

• Boyum 1.94 geçen sene liseye vermişlerdi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.