Şimdi Ara

Sınava kadar günde 10 saat ders calismak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saatli çalışan biriyim daha verimli oluyor benim için yapılır mı sizce yapanlar nasip başardiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3-5 saat çalış yoksa sonlarda bıikarsan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bıkarsın ;)
    4-5 saatle başla hatta haftada 1 gün molan olsun

• imkansız 4-5 başla arttırsın gittikçe
  • yavas yavas arttir yoksa bikarsin son haftalarda herkes bikmisken 15-16 saat calistigim olmustu

• Shizu kullanıcısına yanıt
    :) MANTIKLI HOCAM

• Sana bir mezun olarak verebileceğim en mantıklı tavsiye yapma diyebilmektir. Sene içinde 15saat dahi gördüm ki en az çalıştığım saat 6 7 saat oluyordu ancak o uykusuzluğun verdiği öyle rahatsız durumlar var ki sene içinde hastalıktan en az 1 ay kaybettim saat bazlı çalışmak bir süre sonra sana inanılmaz sıkıcı ve bunaltıcı gelecektir ve o durumda çalıştığın saat miktarları düştüğünde motivasyonunu da düşürürsün başarılı olan herkeste gördüğüm şey günlük ve haftalık hedefler koymaları böyle yapman gerçekten en mantıklısı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ahahaha sınava kadar günde 10 saat mi

Max 2 hafta.
  • Maestrotista M kullanıcısına yanıt
    Çok saolun hocam haklısınız tavsiyenize uyucam

• ULAN HALA SAAT TUTAN SORU SAYISI SAYAN İNSANLAR MI VAR YA KARDEŞİM KENDİNİ ÖĞRENMİŞ VE VERİMLİ GEÇİRMİŞ HİSSEDENE KADAR ÇALIŞ BU BAZI GÜNLER 3 SAAT OLUR BAZI GÜNLER 8 SAAT OLUR
  • sinirli31 S kullanıcısına yanıt
    yav bazilari da oyle rahat ediyo kimse kendini belli bi saate kitlemiyo ki zaten. tip 6. senesinde kuzenim ve hala saat tutarak calisiyo sen sakin olsana

• başlığı görünce güldüm :) Bunu 2021e girdikten sonra başarabilirsin. Ama şu aralar bu kadar sıkma kendini max 6 saat ile devam et. Ara da verebilirsin.
  • Bu hususta nicelikten ziyade nitelik çok daha önemli. 6 saatlik potansiyelinin tamamını aktardığın bir çalışma ile 12 saatlik sıkkın ve yorgun bir çalışmanın verimi titiz bir çalışma ile alabilmen gayet mümkün.
    Mesaj nick uyumu

• yaman vol 2 geliyor
  • 10 saat çalışmakla eline ne geçecek ki düzgün çalışırsan konular erken biter evet ama çok erken bitirmek de mantıklı değil. Klasik olacak ama kendine yeteceğini bildiğin kadar çalış verimli çalış yeter bence.Her gün çalışma düzenin olsun saatin önemi yok bence.Zaten sınav yaklaştıkça kendin yüksleteceksin saatleri istesen de istemesen de

• Arabayı 5. vitesteyken kaldıramazsın her şeyin bir zamanı var. Konular ilerledikçe bir ritim tutturacaksın zaten. Çok çalışacağım diye kendini yıpratma.Verimli çalışan kazanıyor.

• Shizu kullanıcısına yanıt
    KUZENİNDE BİRAZ MALLIK VAR GLB
    YOO YOK

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.