Şimdi Ara

Sınava hazırlık.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar herkese. Bildiğiniz gibi önümüzde ramazan var. Ramazanda sabahları uyku+oyun, iftar-sahur arasını da dersle geçirmeyi planlıyorum. Bu süreçte de geometri, türkçe (sadece paragraf soruları ve dil bilgisi), fizik ve matematik yapmayı düşünüyorum. Sizce doğru bir tercih mi olur? Bir de matematik için sıfırdan başlayabileceğim bir YGS-LYS kaynağı önerebilir misiniz?

• Yukarı
  • bende senin gibi düşünüyorum hocam. bugün fem simetrinin mat 1 setini ve birey türkçe soru bankası aldım. türkçe'den günde 40 paragraf sorusu çözmeyi düşünüyorum. matematikten de günde 30 sayfa yaparak 1 ay da seti bitirmeyi planlıyorum. daha sonra ygs fen'e geçicem inşallah.
  • Simetri hakkında pek olumlu yorumlar almadığım için o konuda kararsızım. Bir de günde 30 sayfa kasıp kendini bıktırma kardeşim. Son aylara doğru güç müç kalmaz.
    @FesliyenliYmrta
  • quote:

Orijinalden alıntı: halemo_96

Simetri hakkında pek olumlu yorumlar almadığım için o konuda kararsızım. Bir de günde 30 sayfa kasıp kendini bıktırma kardeşim. Son aylara doğru güç müç kalmaz.
    @FesliyenliYmrta

kastırmak zorundayım hocam. lise de 4 sene yatmanın vermiş olduğu konu eksikleri tonla...
  • Geçen yaz ben de öyle diyodum çalışamadım. Bence yazın fazla yüklenmeyin sıkılırsınız. Ayrıca sayısalcılar için türkçe ve matematik önemli, fen daha çok yorum oluyor . Bence yazın türkçe ve mat 1 çalışın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FesliyenliYmrta

quote:

Orijinalden alıntı: halemo_96

Simetri hakkında pek olumlu yorumlar almadığım için o konuda kararsızım. Bir de günde 30 sayfa kasıp kendini bıktırma kardeşim. Son aylara doğru güç müç kalmaz.
    @FesliyenliYmrta

kastırmak zorundayım hocam. lise de 4 sene yatmanın vermiş olduğu konu eksikleri tonla...

Sen bilirsin.
    @redvan teşekkür ederim cevap için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss öğretmenlik sınavı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de seninle aynı kafada düşünüyorum ramazan için. Ama uyku+oyun sonrası kafa biraz dağılmış oluyor benim. Kitap okumayı düşünüyorum ve ders çalışmak yerine ders dinlemeyi düşünüyorum oruç zamanı baktım kafam almıyor uyku+oyun devam ederim ben de. İftar-sahur arası ders çalışıp sahurdan sonra canım çekene kadar devam etmeyi düşünüyorum ama yapabilir miyim, emin değilim o konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guts

Ben de seninle aynı kafada düşünüyorum ramazan için. Ama uyku+oyun sonrası kafa biraz dağılmış oluyor benim. Kitap okumayı düşünüyorum ve ders çalışmak yerine ders dinlemeyi düşünüyorum oruç zamanı baktım kafam almıyor uyku+oyun devam ederim ben de. İftar-sahur arası ders çalışıp sahurdan sonra canım çekene kadar devam etmeyi düşünüyorum ama yapabilir miyim, emin değilim o konuda.

Oruçluyken kafam almayacağı için öyle düşündüm ama kitap okusam daha iyi olur. Allah hepimize kolaylık versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarı
  • Geçen sene yazın yüklendim derse ama bi faydasını göremedim.Çünkü unuttum hep yeniden öğrendim dershanede.Yazın kendinizi sakın kasmayın.Çünkü vakit ilerledikçe bunalırsınız.Yazın sadece mat1 türkçe çalışın yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puskév

Geçen sene yazın yüklendim derse ama bi faydasını göremedim.Çünkü unuttum hep yeniden öğrendim dershanede.Yazın kendinizi sakın kasmayın.Çünkü vakit ilerledikçe bunalırsınız.Yazın sadece mat1 türkçe çalışın yeter.

Teşekkür ederim öneri için.
  • ben sabah çalışmayı düşünüyorum valla. zaman daha hızlı geçer :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.