Şimdi Ara

Sınava hazırlanırken dizi izleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ygs lys çalışıyorum ama aşırı derece yabancı dizilere sarmaya başladim. Tavsiye bekliyorum sizden ne yapmalıyım ders calistiktan sonra izlemeli miyim yoksa tamamen bırakmaya mi çalışayım ders çalışırken falan bazı sahneler aklima geliyor dikkatimi dağıttigini fark ettim. Nasil bir yol izlemeliyim sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir hocamın anlattığına göre sonu gelmeyen her şey bilinçaltından bir parça alıyormuş. Sanırım bu parça merak ettiğimiz şeyin önemine göre değişiyor. Neyse işte, bölünen bilinçaltı asıl önemli olan şeye, yani sınaa odaklanamıyor. Çünkü parça parça olmuş. Aynı fetret dönemi gibi. O bilinçaltında taht kavgası var. Hal böyle olunca ne dikkat kalıyor ne odak.

• izlemediysen braking bad izle zaten 1 haftada bitirirsin ondan sonra başka dizi izleme isteğin kalmaz hiçbirinden tat alamazsın böylece bırakmış olursun 1-2 haftada kurtulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hi Im Dexter

izlemediysen braking bad izle zaten 1 haftada bitirirsin ondan sonra başka dizi izleme isteğin kalmaz hiçbirinden tat alamazsın böylece bırakmış olursun 1-2 haftada kurtulursun

breking bad den sonra prison break gerçegi var
  • a young doctor's notebook izliyorsun aga 20 dk toplam 8 bölüm bulgakovun anılarından uyarlama zaten. dizi falan izlemek yok bir süre. sonra üç oykulu kitabını alıyorsun bulgakovun (önce dizi sonra kitap okurken sahnelerin zihninde canlanması keyifli) kitap kısacık zaten sonra bir bakmışsın sınav gelmiş

• son 1 haftadır her gün dizi izliyorum 2 3 gündür günde 4 5 bölüm izliyorum mezun olduğum için yine de ders çalışmaya 7 8 saat rahat kalıyor ama bu aralar pek derste yapamıyorum :D bence çok izliyosan azalt bende günde 1 bölüme indirmeye çalışıcam yatmadan önce 1 bölüm
  • Hi Im Dexter H kullanıcısına yanıt
    Breaking badde güzel ama o dediğin tabire uydun bir dizi varsa o da Oz'dur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KPSS DERS ÇALIŞMA PROGRAMI
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Breaking bad prison break önceden izledim bunları. Dünde spartacusu bitirdim efsane bitti oda baya iyiydi. Simdi boşlukta kaldım yine :D

• Yapıcağın en büyük hata Breaking Bad izlemektir. Kesinlikle ölmeden önce izle ama cidden ölmeden önce izle en son dizin bu olsun bunu izledikten sonra 1 yıl sarhoş gibi gezdirir seni, hiçbir diziye ilgin kalmaz. O kadar iyi bir dizi işte bu.
  • Oz mudur 2 sezon izledim neden izledim bilmem hapishane de olan olaylardan başka bir şey görmedim prison break gibi hapishaneden kaçılıyor mu ? devam edeyim mi aksiyon olacak mı ?
  • Mike Toreno M kullanıcısına yanıt
    Prison break tarzı değil.Hep hapishanede geçiyor.Senin istediğin tarzda bi aksiyon yok.
  • iki adam tünel filan kazıyordu bir şey olmayacak mı
  • south park izle.20 dk zaten bi bölüm.son iki sezon hariç konular da bağımsız.izleyip kapatıyodum canım sıkılınca 19 sezon bitti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hi Im Dexter H kullanıcısına yanıt
    Nick mesaj uyumsuzluğu

• Mike Toreno M kullanıcısına yanıt
    Busmalisle alvarez kaçmayı başarıyorlar ama pek o olayları göstermiyor ara ara gösteriyor.Alvarez baya bi süre yakalanmıyor ama sonradan o da yakalanıyor.Bir de hocam 2 sefer kaçma girişimi var eğer sen ilkini diyorsan ilkinde tünel çöküyor.İkincisinde kaçabiliyorlar.İlkinde bob la busmalis tünel kazıyor fakat sonra odalarını başka adamlar alıyor.Onların üstünede tünel çöküyor.
  • Doktorları izleyip tıp kazanan , arka sokakları izleyip polis olan , suskunları izleyip avukat olan bir nesilin devamını ancak yabancı diziler bozabilirdi , öylede olmuş ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla güncel olan 10 tane falan dizim var hergün birini izliyorum zaten mezunum evdeyim benim için sorun olmuyo yani 40dk alttarafı bilemedin 1 saat :DD
  • Zamanda sıkıntı yok zaten ama hiç mi etkisi kalmıyor :D

• Eğer çalıştıktan sonra kendine hediye olarak verirsen bence hiçbir sıkıntı yok.
    Dünya kadar vaktin var.
  • Aynen öyle yapıyorum bende ama bazen hızımı alamayıp 2-3 bölüm gittiğim oluyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.