deneyen var mı? 15 dakikada bir sürekli tuvalete çıkıyorum ve karın ağrısı var. sınav için değerlendirilmeli mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
sınava hasta bezi ile girmek

-
-
Hocam 15 dakikada bir tuvalet nedir, bağırsaklarda bir problem mi oluştu? Geçmiş olsun
Eğer dediğiniz gibiyse sizin mecbur bezle sınava girmeniz lazım, hatta mümkünse yarin sabah bez takip bir tyt çözün.En azından tecrübe etmiş olursunuz l.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yetişkin bezi giy. Sınavda bi de onun stresiyle ugraşmazsın ayrıca 15dakikada bir tuvalet olayı sıkıntı gibi hocam bi doktora görünün
quote:
Orijinalden alıntı: Detrusorkası
Yetişkin bezi giy. Sınavda bi de onun stresiyle ugraşmazsın ayrıca 15dakikada bir tuvalet olayı sıkıntı gibi hocam bi doktora görününhastaneye gidiyorum 3.kez, tekrar serum. hiçbir şey iyileştirmiyor enfeksiyon herhalde dün yatamadım kol ağrısı da var iyi dileklerihizi bekliyorum
Allah yardim etsin hocam
dur şu mata başlamadan bi salayım ohhhh ulan neyidi kurallı birleşik sıfat bi düşeneyim ohhhhhhh
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-02152A7C6dur şu mata başlamadan bi salayım ohhhh ulan neyidi kurallı birleşik sıfat bi düşeneyim ohhhhhhh
güldüm ama serum yiyorum olm şuan yine dalga geçmein
kral sorun olacağını sanmıyorum hasta bezinin senin açından Cici biyoloji diye bi hoca önermişti 1 hafta önce. Açıklamasıda o an sınav salonunda göreceğimiz 30 kişiyi ve gözetmeni hayatımız boyunca bir yerde görmeyeceğiz kötü hatırlansan dalga geçilcek bi durumda olsan bile boşver demişti
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
valla hocam ya, sorma zaten bırakacağım mezuna. ne moral kaldı ne istek ne çalışma
Muz leblebi ye kola falan iç normale dönersin 1-2 güne daha iyi olur bol bol su içmeyi unutma, seronlar tuzlu su çözeltisi gibi damardan su veriyorsun .
son zamanlarda dışarıdan yemek yediysen enfeksiyon kapmışsındır.
enf kaparım diye 9 aydır hiç yemek yemedim dışarıdan , korona olurum diye kolonya koklamaktan etil alkol bağımlısı oldum denemelerden önce hep bi kolonya kokluyordum sınavdan önce de kokluyacağım muhtemelen kafa açıyor.
geçmiş olsun, sağlığından önemli değil hiçbir şey. o insanları ilk ve son kez göreceksin ki farkedilmez zaten büyük ihtimalle tak gitsin kafan rahat olur en azından ve yarın da yediklerine dikkat et.
-
eğer çok idrar bırakıyorsan su içme basit çözümü aq her çok büyük tuvalet ise sabah yapcaklarını acıklıyorum şimdi 2 muz ye sabahta 1 muz ye miden bulanır + türk kahvesinin içine limon sıkıyorsan bi kaşık al üstüne limon sık 2-3 tatlı kaşıgına bunu yaparsan hallolur benım oluyor en aızndan
-
hocam leblebi,muz,kahve her şryi denedim. midem bulanıyor artık.
up
deneyimleyen oldu mu
hocam enfeksiyon var ama stres tedaviyi zorlaştırıyor bir de üst üste oldu, son 4 gün hastanelere gittim uzuv ağrısı vardı dün bayağı. covid testi de negatif çıktı ama çok su kaybedityorum stres de yok
OHHHHH POSALAR TUVALETE GİTMIYOR BEZLERE GİDİYORRR OHHH OHHHHH
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

dur şu mata başlamadan bi salayım ohhhh ulan neyidi kurallı birleşik sıfat bi düşeneyim ohhhhhhh |
Benzer içerikler
- codeway maaş
- diş hekimliği yatay geçiş
- özcan aykın 55 günde tyt fizik pdf
- apikal dormansi nedir
- gıda mühendisliği okunur mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X