Şimdi Ara

SINAVA GİRMEMEK İÇİN Rapor Aldım Kabul Edlir Mi-Lütfen YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
15.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar üniversitede okuyorum bugün olan vize sınavıma girmemek daha sonra girmek için devlet hastanesine gittim zor bela doktordan rapor aldım doktor diş hekimiydi, şimdi işinin olduğunu öğleden sonra raporu almaya gelmem gerektiğini söyledi, benim sınav saat 15.00 da eğer rapor saati sınav saatinden sonra olursa kabul olur mu, raporu diş hekiminin yazması bir sorun teşkil eder mi(geçen sene devlet hastensinde acil serviste pratisyene yazdırmştım kabul olmuştu), siz ne düşünüyorsunuz bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim.Bunu da yazmamın nedeni geçen sene arkadaşın biri sağlık ocağından almıştı kabul edilmemişti ona devlet hastanesinden almasını söylemişler ben devlet hastanesinden alıcam ama işte diş hekiinin yazması , rapor saatinin sınav saatinden sonra olma ihtimali kafamda şüphe oluşturdu.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sınava Girmemek İçin Rapor Almak

Üniversitede Rapor Alıp Sınava Girmemek

Üniversitede, geçerli bir mazereti olan öğrenciler, sınava girmemek için rapor alabilirler. Bu raporlar genellikle bir sağlık kuruluşundan alınmalıdır ve öğrencinin sınava giremeyecek durumda olduğunu belgelemelidir.

Lisede Sınava Girmemek İçin Rapor Almak

Lisede de geçerli bir mazereti olan öğrenciler, sınava girmemek için rapor alabilirler. Ancak lise raporları genellikle okul yönetimi tarafından verilir ve sağlık kuruluşundan alınan raporlar kadar katı kurallara tabi olmayabilirler.

Sınava Girmeyip Rapor Almak

Sınava girmeden önce rapor almak, genellikle sınavı kaçıracak öğrenciler tarafından tercih edilen bir seçenektir. Ancak bu raporların geçerliliği tartışmalıdır ve her kurum kendi rapor alma politikalarına sahiptir.

Üniversite Sınavlarında Rapor Almak

Üniversite sınavları, YKS ve ÖSYS gibi, genellikle daha katı rapor alma politikalarına sahiptir. Bu sınavlarda rapor alabilmek için öğrencinin ciddi bir sağlık problemi veya diğer geçerli bir mazereti olması gerekir.

Sınava Girmemek İçin Rapor Almak

Sınava girmemek için rapor almak, geçerli bir mazereti olan öğrenciler için uygun bir seçenek olabilir. Ancak her kurumun kendi rapor alma politikaları ve prosedürleri olduğundan, öğrencilerin sınava giremeyecekleri durumlarda rapor alma konusunu önceden ilgili kurumlarla görüşmeleri önerilir.

Üniversite Sınavı İçin Rapor Almak

Üniversite sınavlarına girmek için rapor almak, geçerli bir mazereti olan öğrenciler için önemlidir. Öğrenciler, rapor alma prosedürleri ve geçerli mazeretler hakkında ilgili kurumlardan bilgi almalıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ne raporu yahu? Lise'demi okuyorsun? Üniversite'ye gelmişsin..

Rapor mapor kabul olmaz gireceksin sınava macbur..
  • tam teşekküllü bir heyet raporu lazım (ve üniversite yönetimi kabul etmesi lazım o raporu ) ama vize ye girmeni tavsiye ederim yoksa vize = 0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8DE85DA64 -- 15 Kasım 2007; 11:31:45 >
  • Sahte rapor almak ve vermek suçtur.
  • ben ege üni deyim heyet raporu hariç hiç bir raporu kabul etmiyolar
  • lise sandın heralde. o kabul olsaydı her sınavda rapor alırdım
  • arkadaşım geçen sene aldım kabul edildi diyorum ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence bu gibi durumlarda hocayla konuşmak en iyisi eğer aynı derse başka sınıflarda da giriyorsa seni de başka bir sınıfın vizesiyle sınava alabilir. Hocayla konuşmak genelde bu gibi durumlarda sorunları çözer eğer hoca çok ters birisi değilse.
  • 5. sınıfım üniversitede, vizeler için sadece 1 günük rapor aldım, geçen sene kabul edilmişti pratisyenden aldığım bu sene tek sorun diş hekiminin raporu vermesi korkum bu yüzden ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

Ne raporu yahu? Lise'demi okuyorsun? Üniversite'ye gelmişsin..

Rapor mapor kabul olmaz gireceksin sınava macbur..

Hocam bildiğim kadarıyla kabul ediliyor üniversitede de. Arkadaşım bir kez aldı. Ayrıca neden kabul edilmesin ki. Rapor sonuçta bu, en az altı yıl eğitim görmüş tıp doktoru yazıyor bunu.

Demek istedigim; her önüne gelen raporu kabul etmiyorlar araştırıyorlar...

Ben rapor almıştım sınav günü kabul edilmedi. Sonra heyet raporu aldım 5 - 6 tane doktorun imzası var ancak öyle kabul edildi.
  • Okula göre değişiyor. Bizim okulda mesela poliklinikten de alabiliyorsun. Tek yapman gereken revire gidip onaylatmak, ki bu işlemde araştırma gibi bir şey yok sadece bilgisayar kayıtlarına geçirilip buna dair damgalanıyor rapor. Sen okulunda daha önce rapor alıp saydırabildiysen şimdikinde de sorun olmayacaktır diye tahmin ediyorum. Ayrıca raporun saati değil günü önemli, saat yazmasa bile sıkıntı olmuyor, yazarsa da bakılmıyor. Bu dediklerim bizim okul için geçerli olup üniversitenin adını söylersen senin okulundaki birisi yardımcı olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.