Bildirim
Sınava 4 ay kaldı artık başlıyorum..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ygse biraz ilerleeee . elin yüzüne dolanır daha yeni başladıysan -
kardeş senin yaşın 20 değilmiydi ben mi yanlış hatırlıyom -
Şimdi moralini bozmak isteyen troller gelir. Cevap verme blokla geç. Bunun dışında Lysyi aksatmamanı öneririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi moralini bozmak isteyen troller gelir. Cevap verme blokla geç. Bunun dışında Lysyi aksatmamanı öneririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tıpstar
Deneme çözeyim diyorum bildiğim konuları atlarım böylelikle hem 4 ay az değil demi ? 240+puan için
Jokerberg
Aynı şeyi size de sorayım.Deneme çözeyim diyorum bildiğim konuları atlarım böylelikle hem 4 ay az değil demi ? 240+puan için -
quote:
Orijinalden alıntı: -İstanbullu-
tıpstar
Deneme çözeyim diyorum bildiğim konuları atlarım böylelikle hem 4 ay az değil demi ? 240+puan için
Jokerberg
Aynı şeyi size de sorayım.Deneme çözeyim diyorum bildiğim konuları atlarım böylelikle hem 4 ay az değil demi ? 240+puan için
Hocam 4 ayda forum tayfası olarak ygsyi fullemeyi düşünüyoruz, sen 4 ay 240+ puan için yeterli mi diye soruyorsun? -
quote:
Orijinalden alıntı: -İstanbullu-
tıpstar
Jokerberg
Aynı şeyi size de sorayım.Deneme çözeyim diyorum bildiğim konuları atlarım böylelikle hem 4 ay az değil demi ? 240+puan için
teli neti herşeyi seni meşgul eden herşeyi at bi kenara sınava odaklan sadece ... 4 ay bi süre değil ki çok fazla süre. 4 ayla çok iyi net yapılır ygs de ama lys işi tehlikeli olabilir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X