Şimdi Ara

SINAVA 1 HAFTA KALA COĞRAFYA EKSİKLERİMİZİ KAPATIYORUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bu nick tam yirmi harfli -- 20 Mart 2013; 21:09:41 >

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=72952571
    Mobile olan pcde acilir mi bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coğrafyadan 5 net için edam yeterli olur mu acaba ?
  • Türkiyenin bölgeleri ygsde çok mu çıkıyor?
  • bu fotoğrafın çekildiği kaynağın ismini bilen var mı ? içinde sadece konu anlatımı olan kuşe kağıda basılmış bir dergi bu hatırlıyorum. ama yayınevi aklıma gelmiyor. çok beğenmiştim bunları. ismini bilen varsa merakımı gideriversin
  • Dostum diğer konulardan da eklesen olmaz mı bu kaynak sağlammış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowFiend

bu fotoğrafın çekildiği kaynağın ismini bilen var mı ? içinde sadece konu anlatımı olan kuşe kağıda basılmış bir dergi bu hatırlıyorum. ama yayınevi aklıma gelmiyor. çok beğenmiştim bunları. ismini bilen varsa merakımı gideriversin

Edam yayınları

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS'YE 1 HAFTA KALA NE YAPMALI?
    5 yıl önce açıldı
    Sınava az kaldı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dry06

quote:

bu fotoğrafın çekildiği kaynağın ismini bilen var mı ? içinde sadece konu anlatımı olan kuşe kağıda basılmış bir dergi bu hatırlıyorum. ama yayınevi aklıma gelmiyor. çok beğenmiştim bunları. ismini bilen varsa merakımı gideriversin

Edam yayınları

peki nasıldır bunlar ? ilk izlenim olarak çok beğenmiştim ben. bilgi yoğun olarak veriliyor ama renkli tablo ve şemalarla olunca sıkmadan anlatıyordu. tavsiye eder misiniz ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dry06

quote:

Edam yayınları

peki nasıldır bunlar ? ilk izlenim olarak çok beğenmiştim ben. bilgi yoğun olarak veriliyor ama renkli tablo ve şemalarla olunca sıkmadan anlatıyordu. tavsiye eder misiniz ?

Ben begeniyorum bana katkisi oldu baya. Tavsiye ederim

• up
  • çok sağ ol kardeş .

geçen sene bu konudan , göllerden , akarsulardan , dağlardan soru gelmedi diye hatırlıyorum ama 2011 de gelmişti. bu sene de gelebilir , ösym seviyor aslında bu konuları . hayırlısı olsun bakalım
  • şu boğazların bi şifrelemsi falan var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.