Şimdi Ara

Sınav yüzünden intiharı düşünen oldu mu veya eden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ben intihar ettim. tavsiye etmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulunduğum şehirde biri ygs sonrası intihar etmişti. o kişi en iyi anadolu liselerinden birinde okuyordu. eğer doğruysa o kişi 50 binlerdeymiş tıp kazanamayacağım diye intihar etmiş ama doğru mu bilmiyorum bu yüzden intihar ettiği.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ama bu yüzden intihar ettiğini pek sanmıyorum saçma geldi bana. eğer bu yüzden intihar ettiyse çok çok yazık oldu çocuğa

• Ben edicem büyük ihitmal.Babam tercihlerimi yanlış yapmış.50 binle 600 binlik yere yerleştim. Obp yarıya indi. Diş istiyorum özeller dahil kırık obp ile yerleştirmede 50 bine girmem lazım tekrar. Giremezsem kaybedecek hiçbir şeyim yok. Benim hikayem burda biter.

• 9. Sınıfa geçerken psikolojim çok bozulmuştu her gece intiharı düşünürdüm o yaşta. Kafamda hiç üniversite okumak yoktu,12 gelince bakarız diyordum. Hatta sırf strese girmemek için intiharı düşünüyodum 12e geçince

Bazen yine boşluğa düşüyorum, çalışıyoruz ama neden diye? Üniversitede anlamlanması umuduyla çalışıyorum. Bizim bu emekle geldiğimiz yerlerin dünyada bir değeri yok.

Sonuçta bu yaşadığımızda bir oyun,100 yıl sonra bu aramızdakilerden sayılı kişi hatırlanacak. Gittiği yere kadar yaşarım. En kötü fotoğraftaki gibi veda ederim dünyaya a

Sınav yüzünden intiharı düşünen oldu mu veya eden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sınav yüzünden değilde ara sıra düşünüyorum olayın dini boyutu ağır basıyor inancim sarsılmaz ve sağlam bu yüzden vazgeciyorum yoksa beni bağlayan pek bişey yok hayatta

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemmm__98

bulunduğum şehirde biri ygs sonrası intihar etmişti. o kişi en iyi anadolu liselerinden birinde okuyordu. eğer doğruysa o kişi 50 binlerdeymiş tıp kazanamayacağım diye intihar etmiş ama doğru mu bilmiyorum bu yüzden intihar ettiği.

Neyi biliyorsun sen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben geçen intihar ettim.biraz baş ağrıtıyor.sıkıntı

tavsiye edilmez.aşırısı özellikle ölümle sonuçlanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bllhlskr

Ben edicem büyük ihitmal.Babam tercihlerimi yanlış yapmış.50 binle 600 binlik yere yerleştim. Obp yarıya indi. Diş istiyorum özeller dahil kırık obp ile yerleştirmede 50 bine girmem lazım tekrar. Giremezsem kaybedecek hiçbir şeyim yok. Benim hikayem burda biter.

Allah aşkına yapmayın etmeyin. Değer mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sen ak parti gençlik kollarından degil misin konu dışı bölümünde full öyle yazıyordun ne intihari senin düşünmen günah
  • Ben intiharı hiç düşünmedim. Eğer intihar edersem ne olacağı hakkında düşündüm. Her düşündüğümde en sonunda pişman oluyordum. Sağlığım, imkanım, beynim yerinde iken niye intahar edeyim ki. Dünya üzerinde milyonlarca insan benim yaşadığım hayatı hayal ediyor. Bu kadar imkan varken intihar etmek aptallık olur sadece. Bana göre intihar bir kaçış yolu değil, sadece pişmanlıktır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.