Şimdi Ara

Sınav yerlerine nasıl gideceğimi bilmiyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.7-8 nisandaki açıköğretim sınavlarına gireceğimiz yerler belli oldu biliyosunuz.Ben Ankarada oturuyorum 3 oturuma giricem 2 tanesine nasıl gideceğim hakkında hiçbir fikrim yok.Aşağı ayrancıda oturuyorum ve sınavlarımın birisi Akdere Türközü Oğuzhan Endüstri Meslek Lisesi'nde diğeri de Abidinpaşa Anadolu Lisesi'nde.Anladığım kadarıyla ikisi de Mamak'ta Kızılaydan oraya nasıl gidebileceğim hangi otobüse binmem gerektiğim hakkında bilgi verebilicek bi arkadaş varsa çok sevinirim.Bir de ben Cebeci yaptım sınav merkezimi çünkü Anıttepeyken uzak yerlere veriyordu sınav yerlerini ama en azından metro çıkışlarına yakın yerler oluyodu.Şimdi bi tanesini Yukarı Ayrancıya vermiş evimin dibi hemen harika ama diğer ikisi mamakta işte sizce tekrar anıttepe mi yapmalıyım sınav merkezimi ?

• Sıhhıye üst köprüden Dolmuş veya Otobüs var.Ege Mah. yakınsa Kızılay karanfil çıkışıda da otobüs geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linksiz -- 28 Mart 2012; 17:57:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

Sıhhıye üst köprüden Dolmuş veya Otobüs var.Ege Mah. yakınsa Kızılay karanfil çıkışıda da otobüs geçiyor.

eyvallah hocam sıhhiyeden biniyim o zaman biliyorum orayı.peki bu abidinpaşayla türközü yakın mı acaba onu biliyo musun
  • Hocam sınavdan önce mutlaka git bak sınav yerine sınav gibi telaş olur sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jokerguy

Merhaba arkadaşlar.7-8 nisandaki açıköğretim sınavlarına gireceğimiz yerler belli oldu biliyosunuz.Ben Ankarada oturuyorum 3 oturuma giricem 2 tanesine nasıl gideceğim hakkında hiçbir fikrim yok.Aşağı ayrancıda oturuyorum ve sınavlarımın birisi Akdere Türközü Oğuzhan Endüstri Meslek Lisesi'nde diğeri de Abidinpaşa Anadolu Lisesi'nde.Anladığım kadarıyla ikisi de Mamak'ta Kızılaydan oraya nasıl gidebileceğim hangi otobüse binmem gerektiğim hakkında bilgi verebilicek bi arkadaş varsa çok sevinirim.Bir de ben Cebeci yaptım sınav merkezimi çünkü Anıttepeyken uzak yerlere veriyordu sınav yerlerini ama en azından metro çıkışlarına yakın yerler oluyodu.Şimdi bi tanesini Yukarı Ayrancıya vermiş evimin dibi hemen harika ama diğer ikisi mamakta işte sizce tekrar anıttepe mi yapmalıyım sınav merkezimi ?

FETHİYE KEMAL MUMCU
    ANADOLU LİSESİ AYVALI CD. ETLİk
    biliyormusun burayi

• Gitme imkanın yoksa yandex haritaları kullan. Ben öyle tespit ettim ama semti de tanıyordum az birşey.
  • tuzluçayır anadolu lisesine dolmuş var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • okullara buradan bak
    https://www.google.com/maps/preview

otobüslere ankara halk otobüsü yaz numaraları yazar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 1 Temmuz 2014; 15:06:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.