Şimdi Ara

Sınav yerlerine dair düşüncem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz üzere çoğunluklukla çok kalabalık şehirler hariç her zaman ilk tercih yaptığımız şehirde sınava giriyoruz. Ama bu sene sınıflarda az kişi bulunacağı için bence bir ihtimal 2.yazdığımız şehirlerde de sınava girebiliriz diye düşünüyorum. Yanlış mıyım ?

• en yakın yere verecekler. çünkü metrobüs yoğunluğu vs istemezler. otubüslerde sınırlama var yarı yolcu alıyorlar o yüzden, kimse geç kalmaması için, yakın çevreye, kadıköyde yaşıyorsan, kadıköyde girebilirsin . benim tahminim ama böyle olacaktır.
  • Aynen hocam dediğinize katılıyorum.
  • 2. Yer 150 km uzakta akşamdan yola çıkarım o zaman ahahhaa😁😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam iyi de ben buna karşı bir şey demedim ki, en yakınınızda olan okula normal şartlarda 100 kişi giriyorsa bu sefer 40 kişi girerse 60 kişi başka okula kayacak. E hepsi dolunca mecbur başka şehire kaymaktan başka çare ne olacak ?
  • Genelde ilçenin öbür tarafındaki okulları veriyorlardı. Değişen bir şey olacağını sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman sorun yok hocam benim de artık sınavla alakalı her türlü şey kafamda dönüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penanggalan

Hocam iyi de ben buna karşı bir şey demedim ki, en yakınınızda olan okula normal şartlarda 100 kişi giriyorsa bu sefer 40 kişi girerse 60 kişi başka okula kayacak. E hepsi dolunca mecbur başka şehire kaymaktan başka çare ne olacak ?
    E diğer şehirler de dolu ama

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • schmeiblak S kullanıcısına yanıt
    E tamam da böyle böyle kayıcak işte
  • Büyük ihtimal herkes bulunduğu yere yakında girer. Ne de olsa hareketlilik olmasın diye üniversite sınavları online oldu. Aynı mantık olur bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.