Şimdi Ara

Sınav yerine en geç 1 saat önce geliniz yazisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben mezunum şimdi başvuru kağıdını çıkarırken baktım sınav binasına son 15 dk kuralına bir de sınav yerine en gec 1 saat erken gelin yazıyor

Geçen sene varmıyor böyle bişey ben son 30 dk falan gitmiştim okula 1 saat gereksiz fazla değil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 20 dk kala binada ol yeterli hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocamm kadınlarda arama uzun sürüyor diye biliyorum. onun için olabilir şöyle düşün 9.40ta orda olur ama arama sırasından dolayı giremez içeri.

• bahceye 30dk yeterli hem sakinleşirsin hem nefes nefese kalmazsın falan. bence son 15dk ayarlama trafik falan fistan olur. sırf o yüzden 1 saat şeysini yazdılar yoksa kural değil.
  • Hocam kılavuzda şöyle bir madde var.

(13-A) 1 saat önceden bina önünde bulunmayan adayların sınavları geçersiz sayılır ve 3 yıl süre ile tüm ösym sınavlarından men edilir. Gerek duyulursa ağır ceza mahkemelerine şikayette bulunulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

Hocam kılavuzda şöyle bir madde var.

(13-A) 1 saat önceden bina önünde bulunmayan adayların sınavları geçersiz sayılır ve 3 yıl süre ile tüm ösym sınavlarından men edilir. Gerek duyulursa ağır ceza mahkemelerine şikayette bulunulur.

idamda ederler mi acaba
  • quote:

Linki atsana kaçıncı maddeymis bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    10 yıl önce bu saatlerde
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

quote:

Linki atsana kaçıncı maddeymis bu

Hocam son sayfadaki anti-troll bölümünde

• Geçen sene yoktu yeni yazılmış ama bakın

• O değil de sınav sabahı tuvalete mutlaka gidin beyler , geçen sene LYS'ye 5 dakika kala ishal ağrısıyla irkilmiştim, kosa koşa gidip içimi bosaltmasam şuan mezuna bile kalmis olabilirdim. B.k deyip geçmeyin yani

• Gençler 45 dakika önceden orda olun yarım saat kala binada olun sıranıza oturun masanızı iyice kontrol falan edersiniz ve o sırada heyecanınız varsa azalır.

• Geç kalmalar olmasın diye yapıyorlar ama o zamanki saate geç kalanlar yeni uygulamadaki saatte de geç kalır hiçbir şey farketmiyor

• HakimBeey kullanıcısına yanıt
    Türk ceza kanunda idam yoktur.Ağırlaştırılmış Müebbet vardır.

• 30 dakika önce orada olmakta fayda var. Ben son 15-20 dk kala falan giriyordum.
  • quote:

Bir an ciddi ciddi okudum. Sonlara doğru noluyoruz falan dedim. İyiydi
  • Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt
    Ben gitmediğim için sınavda rezil olacaktım az daha. Giberim lan lyssini demiştim çıkıcaktım tam allahtan isteyen çıkabilir diye bir ses geldi uçan adam sabri gibi allaaaaaah dedim çıktım jskakdkakxmx

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetmeteışıkara

Türk ceza kanunda idam yoktur.Ağırlaştırılmış Müebbet vardır.

haaaaaahaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.