Bildirim
Sınav yerine en geç 1 saat önce geliniz yazisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
20 dk kala binada ol yeterli hocam
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocamm kadınlarda arama uzun sürüyor diye biliyorum. onun için olabilir şöyle düşün 9.40ta orda olur ama arama sırasından dolayı giremez içeri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bahceye 30dk yeterli hem sakinleşirsin hem nefes nefese kalmazsın falan. bence son 15dk ayarlama trafik falan fistan olur. sırf o yüzden 1 saat şeysini yazdılar yoksa kural değil. -
Hocam kılavuzda şöyle bir madde var.
(13-A) 1 saat önceden bina önünde bulunmayan adayların sınavları geçersiz sayılır ve 3 yıl süre ile tüm ösym sınavlarından men edilir. Gerek duyulursa ağır ceza mahkemelerine şikayette bulunulur.
quote:
Orijinalden alıntı: .koter.
(13-A) 1 saat önceden bina önünde bulunmayan adayların sınavları geçersiz sayılır ve 3 yıl süre ile tüm ösym sınavlarından men edilir. Gerek duyulursa ağır ceza mahkemelerine şikayette bulunulur.
idamda ederler mi acaba -
quote:
Linki atsana kaçıncı maddeymis bu
quote:
Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun
quote:
Linki atsana kaçıncı maddeymis bu
Hocam son sayfadaki anti-troll bölümünde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Geçen sene yoktu yeni yazılmış ama bakın
O değil de sınav sabahı tuvalete mutlaka gidin beyler , geçen sene LYS'ye 5 dakika kala ishal ağrısıyla irkilmiştim, kosa koşa gidip içimi bosaltmasam şuan mezuna bile kalmis olabilirdim. B.k deyip geçmeyin yani
Gençler 45 dakika önceden orda olun yarım saat kala binada olun sıranıza oturun masanızı iyice kontrol falan edersiniz ve o sırada heyecanınız varsa azalır.
Geç kalmalar olmasın diye yapıyorlar ama o zamanki saate geç kalanlar yeni uygulamadaki saatte de geç kalır hiçbir şey farketmiyor
Türk ceza kanunda idam yoktur.Ağırlaştırılmış Müebbet vardır.
30 dakika önce orada olmakta fayda var. Ben son 15-20 dk kala falan giriyordum. -
quote:
Bir an ciddi ciddi okudum. Sonlara doğru noluyoruz falan dedim. İyiydi -
Ben gitmediğim için sınavda rezil olacaktım az daha. Giberim lan lyssini demiştim çıkıcaktım tam allahtan isteyen çıkabilir diye bir ses geldi uçan adam sabri gibi allaaaaaah dedim çıktım jskakdkakxmx
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetmeteışıkara
Türk ceza kanunda idam yoktur.Ağırlaştırılmış Müebbet vardır.
haaaaaahaa
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X