Şimdi Ara

Sınav Yayınları Nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çözmeli miyim zaman kaybı mı? Özel okuldayım ödev veriyorlar yapsam mı yapmasam mı kararsızım.

• bence çok güzel kaynaklar tam ismi ne kitapların ?
  • Abi o todevle soru modulu dunyanın en gereksiz şeyi valla uzak durun ben geçen sene okulundaydım bu sene açıkta abi geçen sene gene inceydi cuk cuk bitiyordu bu sene o ne ansiklopedi gibi konu bölme bölünebilme asal abi altı üstü ne yani Limit değil türev değil içinde full klasik soru var bence hocalarınla konuş kendi kaynağından çöz göster ben öyle yapardım umrumda da olmazdı arasın babamı falan derdim şahsen sanada tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O klasikleri zaten yapmıyorum :D Ansiklopediye baya güldüm
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Hocam satılmıyor heralde piyasada soru modülü diye geçiyor.
  • Nphexy N kullanıcısına yanıt
    😂 Hocam o tödevden uzak dur ama ay sonu çakallar geliyor bizim idare baya sağlamdı bakmaya geliyordu müdür yardımcısıda sallayanı anlıyordu da dersin valla hocam bundan çözmüyorum diye full çeken soru bankası güzel ama bak geosunu arkadaş çözdü geçen sene yanımda güzel sorulara sahipti

• hocam yarın kontrol var ne yapıcam hoca çözmeyene kızıyor. yok deneme de benzer geliyormuş onları çözecekmişim vs babama demiş çözsün diye güzel bir şey sanıyor babam o da çözdürmeye çalışıyor başka kaynaktan gösteriyim hocam diyorum kabul etmiyor illa modül olacak diyorlar bizim göremediğimiz ne var bu kitaplarda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Horny Saint kullanıcısına yanıt
    Ben yapmıyorum çoğunu :D Eve mesaj yolluyolar da ailem çok takan tipler değil öyle şeyleri çok sıkıntı olmuyor. Güzel kitaplar değil.
    Hocam bunun tek çözümünü babana gösterecen yani bebe laf eşeği oldu en son kabul ettirdi valla k12 den mesaj falan atıyorlardı da yapan birinden salla geç bizim hocalar kaşeyi vurup geçiyordu

• Nphexy N kullanıcısına yanıt
    hocam hatırladığım kadarıyla sizin denemeler baya iyiydi denemelerde 1.nci mi oluyorsunuz okulda başarı durumunuz iyiyse çok bir şey demezler bizim hoca çocuk gibi trip atıyor
  • hocam konusu acılmısken sadece denemeler için sınav dershanesine yazılcam da denemeleri kaliteli midir
    Aynen hocam 1.yim her denemede. O yüzden de çok bir şey demiyor olabilirler.
  • ThracianES T kullanıcısına yanıt
    Hocam tarama tipi denemeler ve genel denemeler oluyor. Taramalar çöp oluyor genelde. Geneller güzel oluyor.
  • Hocam 1 hafta tarama 1 hafta genel gibi mi oluyor

• ThracianES T kullanıcısına yanıt
    Bok gibi oluyor hocam ben sana diyeyim direk bak sınav leş oğlu leş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.