Şimdi Ara

limit tyt türkçe denemeleri nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
3.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hiç yorum bulamadım bu denemeler hakkında, çözenler nasıl buldu?

• Şuan çözüyorum dil bilgisi kolay ama paragrafları sanki sen yanlış yap diye yazılmış. Normalde 35 üstü yaparım bi aksilik olmassa türkçede, bundan 35 i 1 kere geçtim ve 7 deneme çözdüm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yani saçma mı paragrafları yoksa çok çeldirici mi? soru bankasında çok saçma soru vardı onlar gibi mi?
  • air raid siren A kullanıcısına yanıt
    Soru bankasını çözen biri olarak oradakiler yine iyiydi bence. Denemedekiler saçma geldi bana ama tabi çözülmeyecek bi deneme de değil. Arada birkaç tane çıkıyor hocam. 345 i endemiği parafı felan çözmediysen onları öneririm.

• 345 ve limit kronometre çözdüm.Bence limit bazı paragraf sorularında abartmış ama onun dışında sınava en yakın deneme olabilir.
  • gecen senede paragraf sorulari zor ve bence bazilari sacmaydi o acidan limit faydali olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 345'i çözdüm şu an parafı çözüyorum sonra büyük ihitmalle endemiğe geçerim. teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt Coğrafya Nasıl Halledilir
    5 yıl önce açıldı
    Ayt tarih nasıl halledilir?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • air raid siren A kullanıcısına yanıt
    Hocam parafı ben de çözüyorum ama anlamadığım şekilde biraz uzun sürüyor ve soruları güzel zor biraz sizde de durum aynı mı

• Ben çok sevmedim limiti çok kısa sürüyor en fazla 30 dakikada bitiyor soruları kısa dil bilgisi kolay diğer sorular da çok çeldirici gelmedi bana geçen bi denemede 22 dakikada 39a1 yaptım sen düşün yani yeni nesil paragraflar da yok pek

• evet forumda başka biri de konu açmıştı bunun hakkında. 345'in o uzun denemelerini bile 30 35 dkde bitirdiğim oluyordu bunda 35 altına düşemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.