Şimdi Ara

Sınav temel lisesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
85
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kayseri sınav temel lisesinde olan varmı geçmeyi düşünüyorum 12.sınıf için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben İstanbul’da bir şubedeyim sınav temel lisesi ile ilgili şunu söyleyebilirim kurumsal değiller tamamen şubeye bağlı o yüzden sen direk gideceğin şubeyi araştır ama oradaki hocalardan değil öğrencilerden öğren.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yayınları nasıl,yazılı sistemi nasıl bilgi verebilirmisin sana zahmet

• Beyler Sınav temel lisesi iyidir ilk seneden kazanamazsaniz bile iyi bi temel oluşturuyo.Lisede ilk 3 seneyi boş geçirmişseniz nekadar çabalasanızda ilk 100k'ya girmeyi hedeflemeyin ben Keçiörren Şelale Sınavdaydım 5 sınıf vardı son 2 sınıfdakiler liseyi bomboş geçirmiş tayfaydı bu 2 sınıftan en iyi yapan adam 140kya girdi o da cok çabalamıştı.Size tavsiyem ilk 3 sene boşsa Sınav kursa gidin daha ucuz hem okul hem kurs zorlanızınız ama temel liseye gitmekten iyidir mezuna bıraktığınızda her türlü temel atmış olursunuz ama sen ilk sene çalıştım temel iyi dersen git temel liseye hocam sana çok fayfalı olucaktır

• Alan derslerinde soruların yarısından fazlasını veriyorlar zaten çok kolay oluyor.Seçmelilerde direk sınav esnasında veriyorlar bir iki sana bırakıyorlar.Her hafta deneme bir hafta tyt bir hafta ayt.Ben sınavın ayt denemelerinde 65 altını görmedim şimdi 345 çözüyorum 60 üstü 1 defa çıktım.Yayınlar çok kötü değil ama normalde alıp çözeceğin şeyler değil emin ol geometrisi yanlış sorularla dolu.Asıl önemli nokta öğrencilerin kalitesi oda şubeye göre değişiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0B61B042B

Beyler Sınav temel lisesi iyidir ilk seneden kazanamazsaniz bile iyi bi temel oluşturuyo.Lisede ilk 3 seneyi boş geçirmişseniz nekadar çabalasanızda ilk 100k'ya girmeyi hedeflemeyin ben Keçiörren Şelale Sınavdaydım 5 sınıf vardı son 2 sınıfdakiler liseyi bomboş geçirmiş tayfaydı bu 2 sınıftan en iyi yapan adam 140kya girdi o da cok çabalamıştı.Size tavsiyem ilk 3 sene boşsa Sınav kursa gidin daha ucuz hem okul hem kurs zorlanızınız ama temel liseye gitmekten iyidir mezuna bıraktığınızda her türlü temel atmış olursunuz ama sen ilk sene çalıştım temel iyi dersen git temel liseye hocam sana çok fayfalı olucaktır
    anıl sen misin lan
  • yoqartık kullanıcısına yanıt
    değilim:D

• Saolu arkadaşlar aklımda fikir oluştu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.