< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodKingDarius -- 29 Nisan 2025; 19:22:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodKingDarius -- 29 Nisan 2025; 19:22:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çalışıyorum hocam çalışmayı bırakmam ama 50 gün sonra sınavdan sonra iyi sıralama yapıp güzel bir yaz geçirmeyi istiyorum bunu yaşayamamaktan korkuyorum mezun senesini yaşabilecek biri değilim şu an bile mentalim bozuk < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodKingDarius -- 29 Nisan 2025; 19:43:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
stres yapacak bir şey yok. zaten üni okusan ne olacak ki, maaşlar çok kötü. en mantıklısı 2. yıllık tıbbi sekreterlik oku, atan. 70k maaşları var, allah gibi dolanıyolar hastanede. dün bi tanesi ile kavga ettim, az daha sallandıracaktım hastanede |
Tıp ya da mühendislikten başka okumam Dün rüyamda 40k yapıp moleküler biyoloji ve genetik kazanmıştım,ağlayacaktım nerdeyse < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Netlerin ne durumda kanka |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |