Şimdi Ara

Sınav stresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınava 2 ay kaldı bu zamana kadar hatalar yapsam da iyi kötü çalıştım konularımı mayıs başı bitirmeye planlamıştım ama bitiremedim bu kadar kısa süre kalması beni korkutuyor ne zaman konuları bitirip deneme çözeceğim mezuna kalmak istemiyorum ama yolun sonu o gibi görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodKingDarius -- 29 Nisan 2025; 19:22:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kral bu zamana kadar çalıştın şurada 2 ay daha mümkünse hiç mezun ihtimalin yokmuş gibi çalış. Konular istediğin sürede bilmeyince ister istemez stresleniyorsun ama önemli olan erken bitirmek değil sağlam bitirmek bi de gün gelicek 1 hafta kalacak bir bakmışsın sınav geçmiş gitmiş yine de elinde 52 gün var son 1 ay kala deneme cozsen bile yeter just kendine güven

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mezuna kalma mentaline girme, hayatinin hatası olur

• vinteuil kullanıcısına yanıt

Çalışıyorum hocam çalışmayı bırakmam ama 50 gün sonra sınavdan sonra iyi sıralama yapıp güzel bir yaz geçirmeyi istiyorum bunu yaşayamamaktan korkuyorum mezun senesini yaşabilecek biri değilim şu an bile mentalim bozuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodKingDarius -- 29 Nisan 2025; 19:43:6 >
  • Denemeye geçmek için konuları %100 bitirmeyi bekleme bence, yakın zamanda başla arada eksik çıkarsa sonradan bakarsın

• stres yapacak bir şey yok. zaten üni okusan ne olacak ki, maaşlar çok kötü. en mantıklısı 2. yıllık tıbbi sekreterlik oku, atan. 70k maaşları var, allah gibi dolanıyolar hastanede. dün bi tanesi ile kavga ettim, az daha sallandıracaktım hastanede 

• Codix kullanıcısına yanıt

Tıp ya da mühendislikten başka okumam

Dün rüyamda 40k yapıp moleküler biyoloji ve genetik kazanmıştım,ağlayacaktım nerdeyse

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sınav Senesi
    4 yıl önce açıldı
    Sınav Senesi Nofap
    3 yıl önce açıldı
    SINAV SENESİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Netlerin ne durumda kanka

• Şu gün ders çalışılır şu aralıkta çalışılmaz artık gibi kabullenmelerden çıkmak lazım hocam son güne kadar çalışılır ilk 500 e oynayan adam bile ne kadar iyi de olsa son gün açıp okuyabilir bir şeyler hepimiz insanız unutmayalım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İyi bir sınav gecirsen dahi iyi bir yaz gecirmenin garantisi yok kaç k gelir diye dusunmekten duramıyor insan. Kendine hayatı zehir etme hocam gerekirse off day ver kafanı toparla yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik

• vinteuil kullanıcısına yanıt
    Aytnin kaç geldiğine bakarım o da yaklaşık sıralamamı verir zaten. Ben 11 konularıyla uğraşmaktan 12nin basit konularını sonraya bıraktım o yüzden stres yapıyorum biraz da mesela modern fiziğe çalışmaktansa anlamadığım için basit makineler çalışıyordum.

Sen kaç k yaptın

• Modern fizik kektir basit makineleri sal

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ata.1 A kullanıcısına yanıt

• Basit makineler tork denge fiziğin g...
    maalesef ki say82k

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.