zattirizort zort < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2002dekirüştü -- 11 Haziran 2023; 17:42:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SINAV SORULARI ÇALINDI ACİL

-
-
Geçen sene KPSS sorularını çalan eleman satıyor. Acilen kamu oyu oluşturulması gerekiyor. Gerekirse sınav iptal edilmeli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hoaydaaa
Linkteki şeyin ösym soruları olduğuna emin miyiz
Boşverin çalışmaya devam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet eminiz, 30 gün para koruması var. Sınav iptalinde para iadesi alınıyor. Geçen sene KPSS çalan eleman bu. 3k tyt 4k ayt dolar cinsinden. İkisini alana ydt hediye ediyor.
Geçen sene çalan kişi tutuklanmadı mı çok saçma
Harbi geçen sene çalan elemanla aynı mı? Nereden biliyorsunuz hocam?
-
Şimdiden alan 3 kişi var nereye devam ?
Hayır tutuklanmadı, içerideki milletvekili tanıdığı sayesinde yargıda geri döndürdü. Adam zaten bunu da satıyor. Yurt dışı yasağı kaldırıyor, yargı kararı düşürebiliyor.
@Beyacun Çekmezoğlu kendisi açıklıyor. Geçen sene soruşturma açıldı mecliste. Adam düşürdü davayı. Kamuoyu oluşması lazım arkadaşlar destek verelim
Sayfa açılmıyor
Alan kişinin yorumu ( escrow: param güvende uygulaması gibi düşünün )
escrowun sınavdan 30 gün sonraya kadar uzatılması çok iyi iptal olurmu diye endişeleniyordum 30 güne kadar iptal olursa iade ediliyor en azından bunu bilmek güzel bu arada ilgi ve alaka için teşekkür ederim
Adam tarafından yapılan açıklama;
Tekrardan merhaba. Beni bilenler bilir. Verdiğimiz hizmetler geçen yıl Türkiye çapında sansasyona sebep oldu. Bazı kişiler özellikle uyarmamıza rağmen bizden aldıkları bilgileri başka yerlerde satmaya ve paylaşmaya çalıştılar. Bazı gerçekler ortaya saçıldığında Türkiye çapında konuşulmaya, ana haber bültenlerinde, youtube, twitter vb. platformlarda paylaşılmaya ve artık iyice yayılmaya başladı. TBMM'de hakkımızda soru önergesi bile verildi. O soru önergesinin verildiği yerden ve önergenin muhataplarından biri olarak, kağıdı bizzat eline alıp okuyan biri olarak, her ne kadar teskin etmeye çalışsam da daha önce sitelerinde ilan bıraktığımız platformun sahipleri baskıya dayanamadıklarından olsa gerek sitelerini kapatmayı tercih ettiler. Uzunca bir süre yalnızca reel hayatta işlerimizi sürdürmeye devam ettik. Bu platform ilk açıldığında eski tecrübeden dolayı çok sıcak bakamadım ancak yöneticilerle yaptığımız görüşmeler sonucunda gerekli bilgilendirmeleri ve garantileri verdiler. Cesur tavırlarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum. İlanların kayıtları bende halihazırda mevcuttu, verdiğimiz hizmetlerin birçoğunu deep webde yeniden aktif ediyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Usta sınav iptal falan edilmez, 3 5 rakip çıktı diye düşünüp devam edin
Bilmiyorum böyle adamlara her şey müstahak sonuçta. Eğil o zaman 3-5 forumdaş sana muamele yapalım. 3-5 kişiden bişey olmaz??
3-5 oydan bisey olmaz
1 seçim daha bişey olmaz
3-5 milyar dolar bişey olmaz
3-5 rakip bişey olmaz
Ne ara şuurunuzu kaybettiniz
PDF bulursan bana da yolla da knk
Sitemini anlıyorum, ama ülkenin durumunu kabullenip ferçekliğin kabul ediyorum sadece. Bir olay olucaksa olur bakalım
Konuyu lütfen yayalım özellikle ekşi sözlük..
Konular değişecek mi peki sınav iptal olup ertelenirse?
Yorumlar inandırıcı gelmedi hiç.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Kesinlikle.
Şu yazıyı da ekleyeyim buraya https://github.com/duman3434/-YALANDIR-DOLANDIRICILIK-YAPIYORLAR-ALPHABAY-TR-DEEP-WEB-TURKCE-SITELER-DIKKAT-DOLANDIRICILIK |
![]() Adam otoban gibi şifre koymuş millet de kırmaya uğraşıyor |
Hocam böyle bir şey varsa kokusu daha sonra çıkar zaten ortaya sınava 5 gün kalmışken insanları telaşa sokmaya gerek yok bence. Kaldıki eğer bir şey yapılmasını istiyorsanız bunu dhde konu açarak değil cimere yazarak yapmanız daha mantıklı olur bence. |
Benzer içerikler
- sıcaklık entalpiyi değiştirir mi
- ösym çağrı merkezi'ne ulaşamıyorum
- ince bağırsak enzimleri
- tam nötralleşme nedir
- nernst denklemi
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X