Şimdi Ara

Sınav sonucum hakkında sorum olacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar FF hariç diğerlerini geçmiş oluyor muyum?

Kafam karışıyor bu mevzularda bir yardım eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chronicmaniac -- 10 Şubat 2015; 19:43:49 >

• Genel not ortalaman 2 nin üstünde. FF haricindeki tüm derslerden geçtin tebrikler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragen

Genel not ortalaman 2 nin üstünde. FF haricindeki tüm derslerden geçtin tebrikler.

Teşekkür ederim hocam içim rahatladı valla
  • Bende ayni durumdayim 1 tane ff var ama ortalama 2 nin ustunde basarili yaziyor. O haric gectik yani hepsinden :)

• Valla direkten döndük heral :)

3.sınıfın da 1. dönemini alnımın akıyla hallettim çok şükür :)

Bu arada 2. sınıf derslerinin hepsini verirsek önlisans diploması isteyebiliyor muyuz?
  • Benim ilk senem. ortalamam 3.27 bir tane CD var bunu geçiyorum herhalde değil mi. Bir de 68 ortalama AA gelmiş mesela bu çan eğrisi olduğundan mı.
    Edit: Bu arada CD final 35 ortalama 41.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitro -- 10 Şubat 2015; 20:48:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nitro

Benim ilk senem. ortalamam 3.27 bir tane CD var bunu geçiyorum herhalde değil mi. Bir de 68 ortalama AA gelmiş mesela bu çan eğrisi olduğundan mı.

Ya 3.27 diyosun hocam tabiki geçersin :D Sen nasıl çalışıyorsun öyle maşallah :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: chronicmaniac

quote:

Benim ilk senem. ortalamam 3.27 bir tane CD var bunu geçiyorum herhalde değil mi. Bir de 68 ortalama AA gelmiş mesela bu çan eğrisi olduğundan mı.

Ya 3.27 diyosun hocam tabiki geçersin :D Sen nasıl çalışıyorsun öyle maşallah :D

İş icabı konulara aşinayım hocam ticaret ile uğraşıyorum, işletme okuyorum ve birinci sınıf birinci dönem, o sebepten. İlerleyen dönemler daha zor olur gibi. Benim takıldığım 35 ile geçebilmem, biz fakültede iken vize ortalaman yüz de olsa finalden 60 almak gerekiyordu, yani çan eğrisine çok uzağım o yüzden sordum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chronicmaniac

quote:

İş icabı konulara aşinayım hocam ticaret ile uğraşıyorum, işletme okuyorum ve birinci sınıf birinci dönem, o sebepten. İlerleyen dönemler daha zor olur gibi. Benim takıldığım 35 ile geçebilmem, biz fakültede iken vize ortalaman yüz de olsa finalden 60 almak gerekiyordu, yani çan eğrisine çok uzağım o yüzden sordum.

Hocam Çan egrisi harika oldu. Ortalama 60-70 ile Ab falan gelebiliyor. Hatta 30-40 ortalama ile benim gibi DC falan dusurup not ortalamasindan gecebiliyorsun. Ben su an 3. Sinif 1. Donemdim. Inan cok kasmadim. Amacim su bolumu bitirip yuksek lisansa baslamak. Normalde ön lisans mezunuyum Atilim Universitesinden. Yine kendi okulumdan yuksek lisansa tamamlicam.

• Benim yolum daha uzun. Sana kolay gelsin teşekkürler cevaplar için.

• Karıştıracak bir durum yok hocam.
    AÖF'de not ortalaması şu şekilde

AA 4.00
    BA 3.50
    BB 3.00
    CB 2.50
    CC 2.00
    DC 1.50
    DD 1.00
    FD 0.50
    FF 0.00

Örneğin aldığın 6 dersin harf notları AA, BB, CC, DC, FF, CB olsun ve her ders de 3 kredi olsun.

AA 4.00
    BB 3.00
    CC 2.00
    DC 1.50
    FF 0.00
    CB 2.50

Her dersi 3 kredi ile çarpacağız. (4x3) + ( 3X3) + (2X3) + (1.50 X3) + (0X3) + (2.50X3) = 41 yapıyor. 41'i de toplam kredi sayısına böleceğiz. Yani 6x3=18e böleceğiz. 41/18= 2.27 ortalaman oluyor.

Eğer ortalamanı hesaplamak zor geliyorsa üniversite not hesaplama sisteminden hesaplayabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: syalmac

Karıştıracak bir durum yok hocam.
    AÖF'de not ortalaması şu şekilde

AA 4.00
    BA 3.50
    BB 3.00
    CB 2.50
    CC 2.00
    DC 1.50
    DD 1.00
    FD 0.50
    FF 0.00

Örneğin aldığın 6 dersin harf notları AA, BB, CC, DC, FF, CB olsun ve her ders de 3 kredi olsun.

AA 4.00
    BB 3.00
    CC 2.00
    DC 1.50
    FF 0.00
    CB 2.50

Her dersi 3 kredi ile çarpacağız. (4x3) + ( 3X3) + (2X3) + (1.50 X3) + (0X3) + (2.50X3) = 41 yapıyor. 41'i de toplam kredi sayısına böleceğiz. Yani 6x3=18e böleceğiz. 41/18= 2.27 ortalaman oluyor.

Eğer ortalamanı hesaplamak zor geliyorsa üniversite not hesaplama sisteminden hesaplayabilirsin.

Oo bu cok guzel oldu bilgi icin tesekkurler hocam :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.