Şimdi Ara

Sınav sistemi değerlendirmem Teunreks

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başta şunu söylemeliyim ki Gördüğümüz dersler arasında en önemli olan iki ders Türkçe ve Matematikdir.
    Birisi dilimizdir.Birisi ise bizi geliştirir.
    Demek istediğim Türkçe yapabilmek için paragrafı hızlı bir şekilde okuyup anlamak gerekir buda özellikle belirtiyorum 'kısmen' demektir ki kitapla arası olmayan birisinin üniversitede yeri yoktur demek anlamına gelir.
    Bu sınavlarda Matematikte genellikle mantığımızı ölçerler.Mantığıyla ilerlediğimiz her matematik konusu bizi zihinsel açıdan geliştirir.Ezberle ilerlediğimiz Matematik konuları bize bişi katıcağını sanmıyorum.
    Diğer dersler ise hep Bilgidir.bu derslerden de bence en önemlisi Biyoloji(Yaşam Bilimi)-Coğrafya(Bazı konular hariç) dersleridir.Diğer derslerden sınava girmek pek bişi katmaz.Ancak Birbirimizi elememiz için güzel fırsatlardır.
    Şunuda belirteyim
    Sadece barajı aşmak gibi derdi olanlar için biraz zorlaştı soru sayısı 160 dan 80 e düştü ve 2 ders var sadece
    Bana kalırsa Tys(YGS) Kısmı süper olmuş

lYS(YKS)kısmı ise fende büyük sorunlar var adam okadar emek verecek 3 dersin bütün konularına çalışacak bide bunun matematikte problem gibi konuları var sadece bunlardan 40 soru çıkması Tmde ise edb-coğ-1 son zamanlarda emek versek yapacağımız daha doğrusu ezber yapacağımız basit konular var.Arada bence çok büyük haksızlık var.

Benim kendi endişelerime gelecek olursam
    Ben Tm öğrencisiyim benim tek korkum derece yapmak ilk sıralara girmemin çok zor olması Hedefim Hukuk
    Milletin Tmye dönmesi muhtemel
    Sayısalcılardan b.ihtimal genellikle sayısal alanda hedefi olmayan kişiler yada Tıpda olur Hukukta diyenler fende 40 soru için okadar emek vermeyip heralde Tm bölümüne geçecektir Bunlarda Tmnin rakiplerini çoğaltacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teunreks -- 12 Ekim 2017; 22:18:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.