Şimdi Ara

SINAV SENESİ İLAÇLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sene say 4200. olan arkadaşım bana ısrarla RİTALİN kullanmamı öneriyor çocuk kafayı yemis sanırım kullanmaktan,var mı sınav senesi bu tarz ilaçları kullanan kafam cidden çok karıstı (dikkat dağınıklığım olduğu için kafam karıstı kullanmalı mıyım diye)

• Bence kullanma doktor önermediyse. Arkadaşın da salak sanırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yani dikkatim çok çabuk dağılıyor kafamda hep başka şeyler var gibi hissediyorum doktor randevusu da bulamıyorum açıkçası doktor tavsiyesi olmadan almam zaten ama sormak istedim,bu arada arkadasım doktor tavsiyesiyle kullanmıs zaten sadece bana diyor ki beni cok iyi etkiledi bi doktora görün sen de bak.

• Dikkatini veremiyorsan bir sor ama ben cok iyi bakmiyorum böyle ilaclara her dara dustugunde bunami sarilicaksin

• ayttmmdatytbizetershaci A kullanıcısına yanıt
    Seni nasıl etkileyecek bilemezsin belki senin vücuduna zararlı gelecek. Dikkatini nasıl toparlayacağını araştır. Kimse kusursuz şekilde 10 saat ders çalışmıyor zaten herkesin dikkati dağılıyor. Her sıkıntıda ilaca sarılmamak lazım

• upotemi kullanıcısına yanıt

hocam ben de cok iyi bakmıyorum o yüzden kullanan birinin tecrübesi gerekli,diyecekleri gerekli

• Çok fark etmiyor açıkçası ciddi bir sorunun yoksa. Tanıdığım derece yapanlar arasında kullanan yok diye biliyorum. Seni kısıtlayan şey ciddi ciddi oturup odaklanma yeteneğinin 0 olması ise bir fark yaratabilir. İlk birkaç gün ilaçlar çok etki eder aşırı iyi çalışırsın ama ondan sonra normale döner sen zaten normalsen pek işe yaramaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayttmmdatytbizetershaci A kullanıcısına yanıt
    baycelever vardı adhd hastası ona sorabilirsin

• Doktora danış kesinlikle hassas bir konu bu buradan alacağın cevapla hareket etme

• Hayaller ilacı alınca filmlerdeki gibi süper zeka

Gerçekler ... bilmem hiç kullanmadım.

• Git doktora danış hocam ne arkadaşın ne forum doğru merci değil. Sınav senesi ilaç kullanmak da bu aralar yine popülerleşti, hayırlısı.

• Psikiyatri doktoruna git. Ben DEHB hastasıyım. Ama kendini gözle ne zamandır dikkat dağınıklığın var? Sorunun ne olabilir? Lisede nasıldin?

• Benim arkadaşım tusa hazırlanırken kullandığını söylemişti dikkat topluyor ama uzun süre kullanınca bağımlılık yaptığını,libidoda değişiklik yaptıgını ve daha bir çok yan etkisinin oldugunu söylemişti bu yüzden 1 aydan uzun sürede kullanamamıştı sana tavsiyem hiç başlama bence.

• Son 1 ay imnovane uyku sorununa birebir. Hatta uykuya direnirsen kafası çok güzel oluyor ytd.

• Ben bu ilaçları yıllardır kullanan biri olarak yazıyorum. Ben de yüksek derecede dikkat eksikliği ve hiperaktivite olduğu için küçük yaşlardan beri kullanıyorum. Tedavi de sadece ilaçtan ibaret değil bu arada . Bu tür ilaçlar ciddi anlamda DEHB tanısı olmayanlar için zararlı ilaçlar ve kullananda hiç bir şeye yaramıyor . Yani sende çalışma motivasyonu vs yoksa hiç bir ilaç işe yaramaz yine aynı şekilde çalışırsın hatta daha kötü etkilenirsin . Kullandığında kendi kendini kandırıp başta iyi çalıştım zannedersin (halbuki ilaç hic bir şeye yaramamıstır) sonra ilaçsız çalışamıyormuş gibi hissedip sürekli kullanmaya çalışırsın . Asla ama asla önermiyorum gerçekten dikkat eksikliğin yoksa. Yanlış hatırlamıyorsam psikatristler Moxo testi mi ne oyle bir sey yapiyorlardi bunu olcmek icin bu yüzden mutlaka bi doktora danış

• kafanıza göre ilaç kullanmayın arkadaşlar mutlaka bi doktora sorun

• RamseyBolton kullanıcısına yanıt

Arkadaşı dünyanın en mantıklı insanı.  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.