|
Bildirim
|
Bak kardeşim 12 de aynı şeyi yaşadım 17 mezunuyum iyi bir liseden mezunum ygs den sonraydı ygs 50 k gelmişti en azından lys de 20 ye çekip giderim diye düşünüyordum. Sonra çok yakın bir arkadaşım geldi baya samimiyiz falan anlattı senden hoşlanıyorum. Mezuna kaldım mezun senem 100 k ktü inşaat yazdım gittim aşk acısından çalışamam diye düşünüyordum. Üni ilk yıl gündüz sigara gece alkol takıldım. Maddi olarak çok büyük borçların altına girdim haliyle. Üni 2 de yani bu yıl Aralık 5 e kadar da bir barda çalıştım hatta bar tuvaleti temizledim. Sırf borçlar bitsin diye bu arada çok samimi olduğum 10 arkadaşımın 9 u tıp okuyor. Biri cerrahpaşa da sıra arkadaşım hatta. Şimdi borçlarım yeni bitti hazırlanıyorum . Yine de sen bilirsin . Ha benim ki öyle olmayacak deme daha da kötüsü olabilir. Acele yazdım hatalar filan olabiir affola.
Ha bu arada kız da Mezun da sınava 1 ay kala ayrıldı benden şuan tıp fakültesi 2.sınıf okuyor |
emin ol on sene sonra adını bile hatırlamayacaksın ama böyle boş bir şeyin geleceğine ne kadar engel olduğunu on sene sonra unutmayacaksın.
|
Büyük aptallık kurtar kendini pişman olursun
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idrak yolları intihabı -- 21 Aralık 2019; 21:58:28 > |