Şimdi Ara

SINAV SENARYOM SIZDEDE BOYLE OLDUMU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Reizler once kendimden bahsedeyim normalde dersane ainavlarinda tyt de 95-100 net arasi yapan biriyim ayt de 62-71 arasi yapan biriydim matta 35 in altina hic dusmedim ayt de.
    Neyse sinava girdim tr yi iyi cozen biri deilim basladim normal gecti sevindim neyse mati yavas cozem dikkatli olsun felan dedim girdim mata ilk 20 soruyu cozdum baktim 1 saat var hizlica fene gectim moral depolayip tekrar mata gectim sonra hizli hizli sos cozdum sonra sinav bitti titriyorum aklimdan gecirdim sinav zordu ve ben asil alanim olan mat sorularini cozemedim tyt de kesin mezunum dedim sonra ciktim sinavdan herkes aglior bazi arkilerimin iyi gecmis uzulmeyim diye demiyolar neyse asil alanim olan ayt de yaparim dedim girdim abi sinavda basladim yapmaya mati keske fenden baslasaydim fende normalde dusuk yapardim fen 32 geldi mat 25.75 bu net bana yakismadi neyse kitapcik aciklandi abimle pc den bakiyoz tabi abim tek atior sorulara iddiaya girdik fizikte felan full benimkiler yanlis abim dedi 30 k ya zor girersin cunku sorular klasikti(ayt fizik icin ve kimya icin bioda kaliteli sorular vardi) sonra sinavdan ciktiktan sonra sorularin nr kadar basit oldugunu anladim bi yandan da herkes zor dior ( dh haric) sizin basiniza ne geldi beyler benim senaryom buydu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hani meşhur Yeşilçam klasiği vardır ya

İki kişi ve bir silah vardır bunlar boğuşmaya başlarlar

Sonra bir silah patlar ve uzun bir süre sessizlik olur

Sonra biri yere düşer.

Bu sınavda farklı bir durum oldu.

Herkes sınav sonrası zormuş gibi hissetti o kurşun kendisine geldi sandı....

Sonra bir baktık kimse yere düşmedi....

Herkes bir şekilde ayakta

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Matematikten başladım pek heyecan yapmadım Matta hızlıca çözüp fene geçtim(1 bosum vardı) fende kolaydı genel anlamda ama bir-iki soruda takildim onları bos bırakıp sosyale geçtim.Sosyalde bir dini ceviriyorum bir tarihi zar zor 15 e yakin isaretledim çok sıkılınca felsefeleri bıraktım Türkçeye geçtim güzel gidiyordu:) Türkçede sonlara geçince sıkılıp Sosyale döndüm onları isaretledim,fendeki 1-2 bosumu isaretledim,mattakini isaretledim,en son Türkçedeki son soruları cozdum,kalan 15dk da son kontrollerimi yaptim.Sınav sonrası soru tartışmaları ile yaklaşık netimi öğrendim her zamanki gibi ya da biraz fazla gelecekti.

AYT matı cozdum 2-3 bosum vardı fene geçtim 2-3 boşta ondan bıraktım sonra boslari çözdüm. Edb-sos çözdüm az çok.Kontrollerini yapıp 15dk kala sınav salonunu terk ettim.AYT sınavım iyi geçmişti ama beklenilen kadar zor olmaması yüzünden herkes yapmıştır diye düşünmüştüm.(öylede olmuş maalesef)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.