Şimdi Ara

Sınav mı Fem mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba malum üniversite sınavına iki senem kaldı ve artık bir dershaneye gitmeyi düşünüyorum İstanbul - kadıköyde bir dershaneye gideceğim ve iki seçeneğim var.Ya sınav dershanesine gideceğim ya da fem dershanesine.Sizce hangisi daha iyi ve en önemli konulardan birisi sınavlardan önce bire bir ders almayı çok önemsiyor bunu sağlayan hangisi.Şimdiden çok teşekkürler.

Not = Konuyu yanlış yerde açmış olabilirim forumda yeniyim kusura bakmayım

• Feme gidecek kadar zenginsen özel universiteye git
  • kegend kullanıcısına yanıt
    Femin fiyatını gittim sordum 3 bin dedi.Sınav da 2700 demiş arasında uçurum mu var.( yıllık )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uzun_5

Femin fiyatını gittim sordum 3 bin dedi.Sınav da 2700 demiş arasında uçurum mu var.( yıllık )

Sen nerde oturuyon bilmiyomda izmirde 12 siniflar 17 bin tl de ondan ama feme git o daha iyi
    Usta istanbul - kadıköy diye yazmıştım adamlar 3 bin istedi hem okul başarısını arttıran hem de sınavlar da 1 e 1 dersler veren bir yer istiyorum açıkçası.Fem bazıları iyi diyor ama bazıları da kötülüyor anlamadım gitti :D
  • quote:

Usta istanbul - kadıköy diye yazmıştım adamlar 3 bin istedi hem okul başarısını arttıran hem de sınavlar da 1 e 1 dersler veren bir yer istiyorum açıkçası.Fem bazıları iyi diyor ama bazıları da kötülüyor anlamadım gitti :D

Dinsizsen sevmezsin
    Dinimi seven ve buyurduklarını yerine getiren birisiyimdir.Sadece ben şu iki sene çalışıp iyi bir puan almak bunu femde sağlayabilirmiyim sadece onu merak ediyorum.Gitmeyin diyen birsürü kişi gördüm ama gidipte gitmeyin diyen kimse yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yazın tyt mi ayt mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Dinimi seven ve buyurduklarını yerine getiren birisiyimdir.Sadece ben şu iki sene çalışıp iyi bir puan almak bunu femde sağlayabilirmiyim sadece onu merak ediyorum.Gitmeyin diyen birsürü kişi gördüm ama gidipte gitmeyin diyen kimse yok

Gidipte gitmeyen birisi yoksa sorun yok feme git gaha kalite
  • Fem daha iyidir de akıllı tahta var oradaki sorun o. Kimisi çok sever kimisi hiç sevmez. Sen bir de ara sınıf olduğun için memnun kalmayabilirsin. Konu yetiştirme dertleri vs. olmadığından gelişigüzel slayt izleme gibi gelebilir.
  • quote:

Öncelikle merhaba malum üniversite sınavına iki senem kaldı ve artık bir dershaneye gitmeyi düşünüyorum İstanbul - kadıköyde bir dershaneye gideceğim ve iki seçeneğim var.Ya sınav dershanesine gideceğim ya da fem dershanesine.Sizce hangisi daha iyi ve en önemli konulardan birisi sınavlardan önce bire bir ders almayı çok önemsiyor bunu sağlayan hangisi.Şimdiden çok teşekkürler.

bak aşağıda haberdar ettiğim kişi sana bu konuda en iyi yardımcı olacak kişidir ona danış dediğini yap ona güven

• quote:

Orijinalden alıntı: MİYOZİN V

quote:

Öncelikle merhaba malum üniversite sınavına iki senem kaldı ve artık bir dershaneye gitmeyi düşünüyorum İstanbul - kadıköyde bir dershaneye gideceğim ve iki seçeneğim var.Ya sınav dershanesine gideceğim ya da fem dershanesine.Sizce hangisi daha iyi ve en önemli konulardan birisi sınavlardan önce bire bir ders almayı çok önemsiyor bunu sağlayan hangisi.Şimdiden çok teşekkürler.

bak aşağıda haberdar ettiğim kişi sana bu konuda en iyi yardımcı olacak kişidir ona danış dediğini yap ona güven

merak ettiğin ne varsa pm at :)

• Yardımlarınız için teşekkürler ama hala bir karar veremedim.İnternette bir dershaneyi çok sevende var kötüleyende var.Fem için çok iyi yorumlarda var ama dedikleride insanı şüphelendiriyor.Sınava gel bireye git finale git diyenlerde var Aradağım en net özellikler 1 ) İlgi ve çalışmaya zorlama 2 ) hafta içleri etüt ( hepsinde var ama değişiyor diyorlar ) 3 ) Okulda ki sınavlarımdan önce 1 e 1 ders vermesi.Orta okulda dershaneye gidip çalışmadığımdan epey pişmanım bu sefer kasıcam İki arkadaşım feme gidiyor ve gel diyorlar akıllı tahtadan çalışıyoruz işte hocalar iyi falan ama internette malum bazı yorumlar var ( pek takmıyorum ) ama yinede insanı şüpheye sokuyorlar.

• Uzun_5 U kullanıcısına yanıt
    FEM tabikidee :) 3 yıldır fem de okyorum :) kaynak olarak 1 numaraa
  • Feme gitmen daha yararlı olur iyi ve ya kötü yayınları çok benziyor ösym ye
  • sınav berbat, geçen yıl oraya giden arkadaşlarım vardı, yanından bile geçme diyorlar şimdi :)) o da feme yazıldı, ona göre kararını ver hocam :)) birde fen bilimleri var kadıköydeki en iyi dersanelerden birisidir o da :)
  • Fen bilimlerine ortaokulda gitmiştim pişman oldum Kararımı verdim Feme gideceğim teşekkürler yorumlarınız için
  • Yayın açısından fem çok çok önde düşünmeye gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.